Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BSYO tarafından 25 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BSYO

BSYO User

oyunda bot kullaimi yasak ama bu serbest galiba daha haritaya gitmeden x4 uzerimden geciyor portaldan benden once atliyor atlayacagimi nerden biliyorsa sordugumda mini mp den goruyorum diyor ama ne hikmetse bu rogramin ozellikleri bu ismini anmak istemedigim kisilerin yaptiklari ayni supporta resmi yolladim bos bu program serbest bizde kullanalim o zaman enayi miyiz

2. Programın Adını Nerden Bildiğinle Doğru Orantılı Bu Sorunun Cevabı :)

3. TEHLİKE

TEHLİKE User

Bu mu bilmiyorum ama uzaktan oto işaretleyenler hala var. Video çekeyim diyorum hem bilgisayar donuyor hem videoyu upload etmek uzun sürüyor diye üşeniyorum. Bilsem kesin bunların ceza alacağını şikayet ederim. 7 kişinin mause botu kullanırken ki videosu var şuan bilgisayarımda üstelik açık açık her şey de belli oluyor

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

aynen banada oluyor bazen.Ne işaretleyebiliyorum ne de ema atabiliyorum.işin ilginç yanı hep rütbeli oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.