126 k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EXCALIBUR(SINEK) tarafından 11 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna başlayalı daha 2 hafta oldu yaklaşık 25 tane lf3 var bo2 16 tane falan var pette var soruma gelecek olursak 126 k uridium var ne yapsam yararıma olur şimdiden teşekkürler :) son olarak ekleyeyim iriste yok flaxlarla idare ediyorum :)

2. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

İris satın alabilir Araştırma dosya satın alarak arge puanınızı yükselte bilir veya ganimet anahtarı alarak lf4 veya gemi tasarımı elde etmekte kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. bu söylediğiniz seylerin ucunude dusundumde yani asıl solemek istediğim yazdıgım duruma göre yani carımın durumuna göre hangisini su anlık yapayım hangisine öncelik vereyim

4. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Eğer benim gemim olmuş olsa idi ilk etapta 4 iris alarak gemimin gücünü ve kalkanını arttırmış olurdum ardından araştırma dosyası alarak arge yükseltirdim diger 4 iris i credits kasarak açık arttırmadan veya birleştirme kısmından temin etmeye çalışırdım.

İyi forumlar.

5. bana bırak birazdan sana bir metin yazcam

6. tesekkurler yardımcı oldugunuz için thecruciall k.g :)

bekliyorum kardeşim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Mart 2017
  7. pet alıyorsun birleştirden (25.000 uri mal oluyor )
    8lvl yapıyorsun gorevlerde kasarak oto 3 fln alıyorsun katlaycı çekip kasılıyorsun kutuda gunde 5 saat toplasan yeter sana 600k uri yapı indirim paket çekip peti fuluyorsun kurtarma fln ile sonra 2 ay katlaycıda kasıyorsun kapı yapıyorsun zeta+hades sonra kappa arada kuiper zorlancaksın ama verimi güzel

8. petim var zatende bu söylediğin şeyler biraz uzun süreli olacak gibi gözüküo oyuna o kadar zaman harcayamam ama eminimki işe yarayacaktır yinede teşekkür ederim kardeşim

9. kardeşim oyuna harcıcak zamnın yoksa oynama derim ama yazdıklarım 1.000 saat oynama suresinde baya işe yaradı

10. eyw kardeşm saolasın yardımın için

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.