Öneri 13 arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba benim 13 argem var ve ben kalkan enerjisi ve kalkan sıklığını açmak istiyorum tabiki roket uzmanına 1 kere basacam kaç arge gerekir lütfen söyleyin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2015
  2. Merhaba ,

Genel olarak 2 şekilde dağıtılıyor. Bazıları erkende kalın sıkmak için 21 arge bazıları ise standart olan 24 arge ile dağıtmayı seçiyor.

21 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    ------------------------
    24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5

21 arge ile dağıtımda 15 arge ile tamamlanıyor.
    24 arge ile dağıtımda 18 arge ile tamamlanıyor.

İyi forumlar.

3. Roket uzmanına niye verceksin ki gerek yok bence

4. Captivity

Captivity User

24 argeye göre direkt olarak gitmeni tavsiye ederim heryerde söylüyorum KALKAN ÖNEMLİ (büyük harflerim sadece vurgu amaçlıdır bağırmak gibi bir düşünce yok :) )

5. senberk99

senberk99 User

Hızlıca kalkan sıklığı fullemek isterseniz 15 arge gerekir.Sonra 21 ile kalın sıkarsınız.Ve sonrada 24 arge için kalkane nerjisi yaparsınız çünkü gerçekten Kalkan çok önemli illa ki ilerde lazım olacak

6. ARKADAŞLAR HEPİNİZİN İLGİSİ TŞK HALLETİM 18 ARGEYE RAZIYIM KALKAN ŞIKLIĞI VE ENERJİSİ İÇİN

7. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmak uygun değildir.

Ayrıca konuyla ilgili yada başka sorunuz var mı ? Eğer yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. kitleyebilirsiniz üzgünüm capslook açık kalmış
    :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.