13 zeta kapısı yaptım daha iki tane tasarım verdi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ilhan17 tarafından 9 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilhan17

ilhan17 User

13 zeta kapısı yaptım daha 2 tane tasarım verdi bir sorun var sistemde bu kadarda olmaz dıye dusunuyorum sansla falan alakası yok.

2. ben 70 tane yapıp 10 a tamalayamayan biliyorum kardeşim

3. Sen bir şans makinesinden (şu çekiyorsun 3 kutucuk var ... neyse anladınız) nasıl 3 BAR çekemiyorsan , Zeta'dan tasarım gelmesi de o kadar zor birşeydir.

İlk yaptığında mutlaka gelir ama sonra gelmeyebilir de ...

Saygılar

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

4. ben bi taktik durmuştum onu bi deneyebilirsiniz.
    son dalgada über kristallinlere kesilin. daha sonra kapıyı bitirin

geliyor diyenler var ben denemedim bir sonrakinde deneyeceğim

denemekten zarar gelmez

5. Önceden kesildiyse ve 1 hayatı kaldıysa öyle bir gelir ki ... :)

6. kesilmek zor zetada ya çok kolay zeta yapmak ki 13 tane yapmış yapar yine :):)

7. Merhaba ,

Bu tür konular biraz da şans işidir arkadaşlar. Bazıları 5 kapıda peş peşe çıkartırken bazıları 5-6 kapıda çıkartamaz. Fakat bir zaman gelir aynı şekilde 4-5 kapıda peş peşe çıkabilir.

İyi forumlar.

8. yok kardeş öyle saçma sapan şeylere inanma , bende geçen sibelonitlerde patla bla bla dediler yaptım hiç birşey vermedi , zaten akıl var mantık var taktik arayan adam gidipte kapıda kendini patlatıp taktik mi aramış da böyle birşey bulmuş :D

9. valla birader sana nispet yapmayım ama ben 6 tane zeta kapısı yaptım şimdiye kadar, 5 taneden Havoc çıkardım. Ancak arkadaşın da dediği gibi 60 - 70 kapıda da bitiren var, 15 kapıda da. Bilemezsin işte, en basitinden yeşil kutularda da ben bahtsızım. Adamlar VRUdan gelip, 1-5te LF4 buluyorlar, ben 1-5 kutu sömürüyorum ama durmadan mermi, mayın, xenomit vs. çıkıyor. Normal zamanlarda altın kutulardan LF4 çıkarttım ama 2 kat şans gününde, bir tane bile hayırlı bir şey çıkmadı.
    Bence de bu Zeta muhabbetine bir limit getirilmeli.
    En azından ; "40 ( yada 50 de olabilir ) kapı bitiren mutlaka 10 havoc alır, hatta bu rakamlara ulaşmadan da alabilirsiniz" gibi bir yargı olmalı.

10. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.