130K uri ne yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve -!!!SLAYER!!!- tarafından 23 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba oyuna yeni başladım sayılır eskiden kalma tecrübem var ancak sizlere danışmak istedim kodlu gemi var şimdi gg indirim günü zeta 63 parça benim aklımda vip çekip 2 zeta açıp çift ödül gününde yapmak çıkan anahtarları zeus gününde açarım hem arge de olmuş olur daha iyi tavsiyeleri olan varsa yazabilir mi

2. gayet mantıklı indirim cekerek basarsan üriyi daha karlı olur haftasonu %15 %5 vip, %25 indirim = %45 indirim ile bir enerji 55 üriye tekabul ediyor

3. sadece indirim çektim 60 uriye geldi bir enerji bi zetayı açtım diğeri 60 küsürde kaldı onda 20 küsür uri vardı günlük dosyası alıp 4 arge bastım

4. zetayı yapınca gelecek olan üri ile basarsan diğer zetayıda açarsın herhalde

5. şansım pek tutmadı yaklaşık 60 k uriye açtım yarım zetayı indirim ile

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Geminizin durumuna göre, bahsettiğiniz şekilde ilerlemeniz mantıklı. Diğer oyuncularımızın görüşlerini bu konu altında alıp değerlendirebilirsiniz.

İyi oyunlar.