14. günün sonunda!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ΛLΛSKΛLI• tarafından 5 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu konu size bir nevi oyunun p2win olduğunu gösterebilir, ancak bu sevdadan vazgeçemiyorum ve oynamaya devam ediyorum.

Bundan yaklaşık 8 gün önce bir konu açmıştım, yine "yeni başlayanlar" kısmındaydı. Okuyanlar görmüştür, 6 günde 300 kutudan; 7 LF4 - 15 LF3 + 6 iris çıkarmıştım.
    Şuan da yine helix-lf4 günü, önce 3 zeta yaptım ve 6 havoc çıkardım. Zeta'dan gelen anahtarları saymazsak (şuan 150 anahtarım var), 300 kutu açtım ve LF4'lerimi 20'ye tamamladım. Dalgınlık sonucu patlayan 1 irisimi yeniden yaptım. Ayrıca yine zeta'dan gelen dosyalarla argemi 10'a çıkarttım. O kadar şey yapmışsın hala apis-zeus tamamlamadın mı diyenler olabilir, apiste sanırım 35 parça çıkardım. Fiyatı 100k'ya kadar düştü, şuan alabilirim ancak daha hesaplı olması açısından yarın VIP + Indirim paketi çektikten sonra alacağım. Zeus gününde 20 kutu açtım, 2-3 parça çıktı, zeusu en sona bırakmayı düsünüyorum aslında. Havoclarımı 10'a tamamladıktan sonra zeus gününde korsan kutusu açmaya başlayacağım zeusumu tamamlamak için.

Ve merak ettiğinizi düşündüğüm son şeye geleyim, şuan hesapta 200k uridium var. Uridiumların hepsi helix %400 de çekildi. Toplamda 1M uridium civarında çektim, yaklaşık 200k'ya bugün zetaları açtım. Yarın alacağım VIP + Indırım paketide sayılırsa 120-130tl'ye yakın para çektim.

Bana sorarsanız, hesap satın alıp risk altında kalmaktansa vereceğiniz parayı güzel değerlendirirseniz zaten 1-2 ayda rütbesiz bir full hesap yapabilirsiniz. Tabii sizinde biraz çalışmanız gerek. Hepinize iyi forumlar dilerim!

JUPlTER bunu beğendi.
  2. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Yeni başlayan uzay pilotlarına yol gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

EKİM ve •ΛLΛSKΛLI• bunu beğendi.
  3. para olunca herşey kolay :D 1m uridum var hepsini kutuya vurcam yakında :D

4. Mauschen

Mauschen User

Benimlemi yarışıyorsun? 14 civarı Gün oldu hesap açalı nerdeyse aynıyız :D

5. [rüya]

[rüya] User

evet evet para harcayınca bişeyler oluyor zaten maksat parayla oynayan oyuncular kalsın harcamayanlar gitsin.tabiki para sizin paranız istediğiniz yere harcarsınız..ama unutmayınki bu harcadığınız paralar ilerde size bug bot kamufle görme oto yakalama 3.cü konfi açma gibi olumsuzluklarla geri dönüş sağlayacaktır..ozamanda buradan para harcayıp oynuyoruz zevk alamıyoruz yok oyun kasıyor kapı yapamıyoruz şeklinde konular açmakla meşkul olabileceğinizi daha şimdiden hatırlatmak isterim.bol şanslar iyi oyunlar..

xxkubixx bunu beğendi.
  6. ruya ne demeye calisti anlamadim

•ΛLΛSKΛLI• bunu beğendi.
  7. ne demek istediğinizi anlamadım, oyunu pay2win olduğunu bile bile hala oynayan sizlersiniz. Kasmalar donmalar oluyor çünkü her ay aldığınız 15tl'lik VIP'nin bile ağzını yapıyorsunuz. Kasmasının sebebide geçmişte ben ve başkaları gibi 20tl'nin ağzını yapan oyunculardır. Oyunu hakkını vererek oynasaydık sunucuların kapasitesi küçültülmezdi. Bu oyundan hala umudum var ve demek istediklerinizin konumla alakasını anlayamadım.

Mauschen bunu beğendi.
  8. baya şanslıymışsın bu kadar sürede böyle bir ekipman gerçekten büyük başarı olmuş, devamını dilerim :)

•ΛLΛSKΛLI• bunu beğendi.
  9. sunlime

sunlime User

Merhabalar çıkardıklarına bakılırsa baya bir şanslıymışsın yada bu işi biliyorsun
    LF4 leri nasıl çıkardın ben de kutu açıcam yardımcı olurmusun.?
    Son olarak hangi serverdeydin .?

10. Global Avrupa 1'deyim. 30 Dakika aralıklarla 4-1/2/3 arasında dönüyorum taktiğim falan yok bulduğumu açıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.