14 Seviye Hesap 8 Satte Olumuş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve malatyalııı tarafından 12 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. +oyun süresi 8 saat olan bir oyuncunun seviyesinin 14 olması
    +aynı şekilde milyarlık teklifler vermesi(klan demeyin artık)
    +ölü oyun yönetimi
    ve daha birçok şey...

2. kardeşim 8 saatte 14 lvl olabılır pazar günü bir hades yapsa olur zaten grupdan %50 tp geliyor hadi bir kapı olmasın 5 kapı olsun lvl kasması sıkıntı değil artık güçlü klandakı adamlar yan çar açıp yapıyor.

kredi konusu hile ile yapılmıştır eger hesap açılış süresi eski değilse eski ise klanda durdukca vergisi artıyor klandan atmış olabılırler yinede sen o adamı suporta resimleri ile bildir belki birşey yaparlar ..

3. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Durumu Destek Ekibine iletirmisiniz lütfen gerekli incelemeleri yapsınlar.

İyi Forumlar.

4. OĞUZKHAN MODUM konuma bakrmsnz rica etsem

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Gerekli cevabı verdim.

İyi Forumlar.

6. OĞUZKHAN ben yeni bi car kurdum ama sadece asia1 var tr fln girmemiş gemi kapata bilrlrmı acaba ? ama bkyrm sv de cok turk var ?

7. ___GiRdAp

___GiRdAp User

14 lv olması normal 1 saatde 10 lv olana kadar bos keserim sonra 4-5 de uber talon çek çek kes...

8. 10 lvl hesap uber tallonu nasıl kesicek be kardeş gelişmişler zor kesiyor :D