140K URİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★KINGSLAYER★ tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar 140k uri var ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Daha yeni başlamış sayılırım.
    7Lf3,2 iris gemi leo sizce ne yapmalıyım?

Cevaplarınızı bekliyorum.

2. egr uri yapcaksan ageis al ii kasıl 7lf3 le talon kesersin

3. uri daha yaparmıyım bilmiyorum aegis pahalı gibi başka tavsiyen varmı

4. lf3 yatır ama uri çek ageis al ben kapı yaptım 60k geldi şu anda 178k urim var bu aralar kasmıyorum ama sen bilirsin

5. goli alma açıkdan rahatça alırsın istersen lf3 al yada bi iris daha al sana kalmış

6. BonusRasta

BonusRasta User

2 iris daha al, bo2 ve hız elit olanları fulle, kalana lf3 al. Sonra sürekli eski haritada kasıl. Acelen yoksa dediklerimi açık arttırmadan credits ile al uri biriksin ilerde lazım olur :)

Ne kadar credits var bu arada ? Skylabdan sevkiyat yapıyor musun ?

7. Skylab yapıyorumda uride çekeceğim vazgeçtim.Eğer mavi anahtar kampanyası falan olursa onlardan aegis düşürmeye çalışacağım.

8. Elmas uçuş düzeni satın al, geriye kalan uridium ile ganimet anahtarı al.
    İyi formlar.

9. Sizce bunun yararı ne?

10. Elmas uçuş düzeni sayesinde: İkide bir tamir olmaktan kurtulursun (Saniyede maksimum 5.000 kalkan gücü sağlar),
    Ganimet anahtarı sayesinde: Şansına bağlı olarak elit kalkan jeneratörü, elit hız jeneratörleri, elit lazerler (LF3 - LF4 gibi), gemi tasarımları, elit cephaneler, atlama kuponları gibi birçok malzeme elde edebilirsin.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 31 May 2014
  11. BonusRasta

BonusRasta User

Bence hemen diroit tasarımı almamalı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.