...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aydın_36 tarafından 6 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aydın_36

Aydın_36 User

...

Son düzenlenen: 12 Mart 2019
    Spinaci ve .maxpayne bunu beğendi.
  2. Mr.User

Mr.User User

Oyunun mantığı bu olması gerekmez mı zaten.

Ben sana bir adım fazlasını diyim, keşke TP e göre envanter kapasitesi artsa.

Mesela her LWL için 1 kalkan veya lazer eklense.

Ozaman senin şikayet ettiğin durum daha da güzel olur. çünki fullenen hesap amacı yok.

Senin durumuna bakarsakta, oyun senin para harcamana vesile olacak şeye dokunmaz.

sen zorlanacaksın ki günde daha az uri toplayacaksın ki para harcamana vesile olacak bu durum.

Sen şimdi şunu düşün.
    Eğer gemi kesmek gelişmiş hesaplara daha fazla puan veya uri kazandırıyor olsaydı senin oynama şansın hiç olmazdı.

son olarak,

bak bir üye 1 ayda gemi fulluyormuş. Forumda konu bile açtı arkadaş.
    Haftada 400k uri kasıyormuş.
    Demek oyun senin kasılmana izin veriyor:)

Ya arkadaş iyi sallıyor yada sen oynamasını bilmiyorsun :)

3. Aydın_36

Aydın_36 User

...

Son düzenlenen: 12 Mart 2019
  4. Haftada 400k ne ki? :D Ben günde 400k uri kasıyorum zaten.1 dakikada 1 cubikon desen 1024 uri :D sen hesapla işte günde kaç saat oynarsam o kadar çok uri kasarım.- Senin ihtiyacın olan bir arkadaş, bir eküri, yani birlikte kasılacağın biri lazım.- Tek başına çok çok zor güçlenmen. Etkinliklerden zevk alamazsın. Ve zirvedeki insanlar arasındaki 'savaş'lar dakikalarca sürüyor çünkü eşit güç. Sen şu an güncelde güçlü değilsin ve oyunda bilmediğin çok şey var o yüzden sıkıntı çekiyorsun :)

5. Mr.User

Mr.User User

Mesela 1 dakikada 1 cubi kesmek değil. Mesele, 1 dakikada kesecek gemiye ve cephaneye sahip olmakta.

Mesele, gundüz veya gece malemeler olsa bile tek başına kesebilmekte.

Aydın Bey,

Oyun kurucuları veya kurucusu (TR ben bir şeye karışamıyorum diyor) oyunu yaptım buyrun oynayın modunda.

Mesela, bir gemi vardı. 2 kalkan ekliyorsun gerisi lazer. istediğinle savaş. patlamıyordu gemi. oyun içersinde bu gayet normal durum. Hile hurda yok. geminin özelliği ve iris dizilimi buna izin veriyordu.

Bu durumdan şikayet eden çok oldu ve Yönetim bu işin normal olduğunu ve gerekli bir düzenlemeye gidilmeyeceği konusunda yazılar yazdı. En azından Düzenleme gibi bir nıyet var denilmedi.

Sonra yeni bir yaratık çıktı.

Güçü 136m DP ve sana vurusu 100-120 k arası.

Adamın birisi git sen bu yaratıgı bu şekilde kes:)
    Videosunuda yayınla.

Geminin özelliği 1 hafta sürmedi azaltıldı iris dizilimide aynı şekilde.

Gemi bildiğin çöp olu verdi.

Buradan çıkaracagımız sonuç şu: Eğer oyuncu yararına bir şey bekliyorsan çok beklersin.

Sana tavsiyem:
    1- TS kur ve bir klana gir.
    2- klan seçiminde bol bol yaratık kesenler kimse onlardan yana olsun. veya kutu toplayan.
    3- baktın olmuyor bırak gitsin. Zorlada aşk olmuyor de geç :)

Aydın_36 bunu beğendi.
  6. doğru cephanesi ve gemisi yoksa kestirtmezler zaten :D bence 1. tavisye iyi ts/discord kur klana katıl gelişirsin klan oyunu oldu artık. Şirketlikten çıktı oyun

7. DaglıAcS

DaglıAcS User

aynen oyle oyuna gırıyoruz sonra sınırlı ayrılıyoruz bı gelistirmeler lazım

8. .maxpayne

.maxpayne User

NERDE buluyon böş cubi yi de kesip alcan 1024 ü salladın

9. kardeş fark okadarda önemli değil bence tek takılıyorsan pusat al hız ı sayesinde yakalanmadan kaçarsın ama benim tavsiyem bulundugun serverde en güçlü klanın alt klanına gir ve şirketinin bl haritasına git görevleri yap ordan 10 promethus topla biriktirdigin runiks ler ile diger promethusları birleştir blacknight takipçisi ile de bir sayborg olması inkansız olsada centrum kasar ve alırsın işini oldukça görür görevler uygun tasarımları zaten veriyor şifreler aracılıgı ile böylece sana 350 k vuranlar kadar vurma şansın olur zaten hasar yüksekse kasılmak çok kolay olur emin ol kısa sürede aynı seviyeye gelirsin bol şans

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konunuz uygun yere taşınmıştır.

İyi forumlar

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İnsan bazen hayret ediyor. :) :D

Ne kolaymış herşey :D

12. cubi bulamazsan low yap :D

13. haftda 400 k 1 milyon k uri falan bunları geçiniz bunlarınla gerçeklikle alakası yok. bunu söyleyen ya uri satın aldığını saklıyor yada hile yaptığını mümkün değil bu rakamlar insan eliyle.

14. haftada 100 tane mind faired kessen kafadan sana 500k uri eder

15. Yanlış anlamanı istemem, kişisel alma lütfen hani gemi hafada 100 kere o yaratığı kesebilir ki ? tek başına üstelik ? ben hala aynı kanaatteyim ! açıklarsan eğer ilgiyle okurum.

16. Mr.User

Mr.User User

15 dakikada bir cıkıyor. Ama 17lwl sadece kendi şirketinin-bl haritası için geçerli.

3 haritayada girmek için 24lwl olmak gerek.

Peki 15 dakka.

bir grup geldiğini düşünelim. 1-2 dakikada kesilirse.

Gunde o haritada 50-60 tane yaratık kesiliyordur.

Senin 17LWL olduğunu düşünürsek o hızda kesiliyorsa sana çöp kalmaz.

ee ozaman sana Uri de gelmez.

Birde senin o haritada Midefirenin başında dış şirket elemanları izin verir mi?

kaldı ki prohetius lazerin yoksa o haritada zaten uri toplaman çok zor.

Birde *1 ile mi keseceksin :)

Hani oyuna yeni yeni başladık ya mermimizde sıkıntılı haldedir.

Sonuç,

Bu oyunda kolay gelişiyor diyen ya bu oyuna oyuncu çekmeye çalışıyordur yada bu oyunda dirseğini masada hiç çürütmemiştir.

NoT: Herkesin Full gemisi olacak diye bir şey yok. BOT ları görmezden gelen Almanya full gemileri bile ayaklar altına aldı farkında değil...

17. arkadaşım, neden yalan söyleyeyim? Gemim beyazla 120k atıyor, prometheusla kritik 180k ki şu an full prometheus değilim. Ayrıca ben kendi açımdan söylüyorum 400kyı, senin geminin performansını bilmiyorum ki? Haftada 400k hiçbir şey benim için ama sizin için devasa bir uridir. Yeni başlayan Aydın_36 adlı arkadaş da sıktığı anda insta kalkan atması lazımdı portaldan atlaması lazımdı. Mr.User doğru diyor klanla oynaması lazım. Klansızı hemen kesiyorlar. Haritalarda uri kastırtmazlar. Buna böyle bakmak lazım. Ayrıca ben darkrobitin sunduğu low kapısını yapıyorum. Hile de yapmıyorum. Çok merak ediyorsan ''x2'' ile 45dk da 30k uri kastığımı sana gösteririm, bizim serverda hesap açarsın direkt canlı yayın yaparım sana, gözlerinle görürsün. :) E haftada 45 dk oynarsan haftada 30k uri kasarım zaten , ama günde bir buçuk saat oynasan haftada 420k uri eder. Problem ?

18. tmm şimdi daha kabul edilebilir bir hal aldı :) ben tr3 te oynuyorum ts kullanmadığım için klanlara başvurmadım şu an *4 le sıfır güçlendirici besleme 36 k falan vuruyorişte. seprom artı çigft güçlendirciyle yeşil lazer var bi tane onda 98 k yı görmüştüm düşün daha zeusum falan yok ben bi önce kasılayımda şu prometheus lara başlayınca tekrar görüşelim :) dürüst insanların olduğu birazda yaş ortalması yüksek bir klan bulabilirsem girmeyi düşünüyorum

19. :) abi sana tavsiyem şu ki oyunda en az 1 arkadaşın olsun sağlam şekilde kasılın yoksa çok çok zor sıfırdan gemi dizmek... İyi oyunlar :)

20. valla o dediğin zor akşamları genelde hafta sonuna kapı bitecek hale gelsin diye bi dönüyorum, hafta sonu paso kapı , oynayasım yoksa ad pvp falan dönüyorum. sağlam yaratıklara girişecek bir ortam bulsam çabalarım da işte tek tabanca devam etmeyi tercih ediyoum neyse acelemiz yko zaten kasılma kısmı eğlenceli şimdilik :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.