...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aydın_36 tarafından 6 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the_flood

the_flood User

haftada 400k - 1m k kasan kimse evinde yatağın yerini hatırlayabiliyor mu? ;)

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizlerden ricam karşılıklı tartışma ortamı yaratmaya müsait olan mesaj yazmaktan çekinmeniz olacaktır.

İyi forumlar.

3. MapsinOfli

MapsinOfli User

Normal bir üslupla yapılıyor tartışmalar. Kaldı ki konu 'Tartışma/Görüş' forumu. :)

Son düzenlenen: 8 Mart 2019
    ModernKöle bunu beğendi.
  4. bence de karşılıklı fikir alışveriiş yapmış olduk netciede :)

aytowınsolo bunu beğendi.
  5. günde 1.5 saat diyorum nesi var :D 15 dk mi oynasaydım :D günde 15dk oynamakla anca haftada 70k uri kasabilirim :)
    aynen öyle :)

6. uzayl80

uzayl80 User

1 kişi 1 haftada 400 bin uriyi nasıl kasar hemen kaba taslak hesap yapayım 24 saat üzerinden 1satte sadece npc keserek 5 bin uri alsa 120 bin uri günlük yapar bir insan 7-24 oyunda olmayacagın göre bunun 4/1 olarak hesaplıyorum yani 6 saat yaapr 30 bin uri getiri olur 30 bin uri x7 gün =210 bin uri yapar arkadasda katlayıcı vs vs varsa hertürlü 400 bini toplar kısaca :D birde bunun 45 haritasına göre hesap yapayım hemen satte 10bin uri alsa 10 satte 100 bin toplar günlük 4 satte göre hesaplarsan 40 bin uri garanti 40 x7 == 280 bin sadece 45 haritasında kasılarak günlük 4 saat ve haftalık getirisi oluyor gminiz güçlüyse her türlü hafta 1 zeta sadece 45 haritasından gelen uriyle rahatca yaparsınız zaten pala toplamakda neymiş 3 saat pala yapcanıza gidin hem rütbe kasın hem kapı derim he eklemede yapayım siz npc kesersen petinizde kutu toplarsa vermiş oldugum deger değişebilir

Son düzenlenen: 7 Mart 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  7. 8 kişilik grupla 3 harita dolaşarak mindfire kesiyoruz günde 450 500 k uri rahat geliyor sabah resetinden akşama kadar

8. the_flood

the_flood User

merak ettim bu arada sizden başka kesmek isteyenlere izin veriyor musunuz o_O ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.