Bug / Oyun hatasi 15 dk lık hades kapısını 1 saatir bitiremeyiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 25 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hades 2 dalgada sürekli lag girmeye başladı 8 kişiyiz emperor lordakium tam kescez lag giryor canını fulluyor şaka gibi 1 saat dir 2 dalgayı yapmaya çalışıyoruz.Şu işi düzltirmisiniz.sabahtandır hades yapıyordum bir şey yoktu şimdi neden bole oldu anlamadım 1 saatir şunla uğraşıyoruz yaw

7-8 kere tam patlayacaken lag girdi ve canını fullenmiş olarak geldi kapıyı yapmayı bıraktık işin garibi kapıdan da çıkamıyoruz onca destek boşa gidiyor sözde lag sorununu çözeceğiz dediniz bir sonuca ulaşamadınız.

yaw bari kapıdan çıkarında bizi çıkış yapabilelim destekler boşa gitmesin yazıktır günahtır okadar uri para

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Kasım 2018
  2. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Mesajınızı düzenledim.Lütfen üslubunuza dikkat edin.
    Merkez ekip lag sorunu hakkında bir iyileştirme çalışması yapmıştı ve gayet iyi sonuçlar alınmış idi. Şimdi tekrar oluşmaya başlayan lag sorunu için Merkez Ekip'e gerekli raporlamaları yaptık. Sorunun en kısa sürede çözümlenmesini bekliyoruz. Tek ricamız biraz daha sabretmenizdir.

İyi forumlar.

3. kardeşim kapıda yaratık var haliyle dalgada bitmiyor kesemiyoruz biz canını azltıkça o fulluyor lagdan dolayı
    artık kesmeyede uğraşmıyoruz nasıl çıkacaz bu kapıdan anlatırmısın çar aktif kalıyor desteklerim gidyor bu sorını tek başıma yaşamıyorum grupta 8 kişiyiz

4. şaka gibi yaratık kesilmiyor vazgeçtik kapıdan sadece hepastan çıkış yapmak istiyorumki desteklerin süresi gitmöesin ama onuda yapamıyorum kaldık 8 kişi kapıda gittim radyasyona patladım yoksa destekler bitecek

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Kasım 2018
  5. Eser2

Eser2 User

100 dakika oldu zetaya gireli hala kapıdayım :D 5 kapı yapmam lazımdı normalde .d

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.