15 pro lazer impluse`a kaç vurur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ᵀᵁᴿᴮᴼ|ᵀᴿ| tarafından 11 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum kusura bakmayın
    15 pro lazer (başka lazer yok varsayalım) bunlar diroitlerde takılıyken maksimum impluse a kaç vurur,

gerekirse bende olan uçuş düzeni, destek, besleme vs yazarım kafa karıştırmamak için yazmadım.

2. oben

oben User

sizde 15 pro lazermi var..

3. ŞahFD

ŞahFD User

15 pro lazer 3150 temel(maks) hasar yapar,

3150x3.5 hasar ise(Bl haritalarında'ki extradan 3.5'luk hasar) 11,025

11,025'Luk bir hasar elde ediyorsun,

Birde bunun, x2 versiyonu var her beş saniyede bir, '22050' yapar,

''22050'' x3 mermisi ile sıktığını varsayarsak

66150 hasar yapar,

Tabi daha diğer lazerlerini işin içine katmadım, sadece '15 prometheus'u, bunun güçlendiricisi, beslemesi, tasarımı,driotdü, bir sürü şeyi var :)

4. hesap makinesimiyiz biz

5. joetly

joetly User

her bir geliştirilmemiş pro lazer 210 sabit vuruyor.
    210 x 15 = 3150
    her 5 saniyede bir +200 eklenir.
    3150 + 3150 + 3150 + 3150 + 6150 = 18,750
    BL haritasında x3,5 ekle 18,750 x 3,5 = 65,625 her 5 saniyede vereceğin toplam hasar.

taş besleme ve bonussuz her 5 saniyede vereceğin toplam en fazla hasar 65,625

*FastMonster* bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Değerli oyuncu gerekli hesaplamaları arkadaşlar yapmışlar.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. _01_

_01_ User

15 pro ile bl haritasında ortalama x2 ile 44/56k arası vurursun 15-16 pro'm varken x2 ile saatlerce attend döndüğüm için hatırlıyorum :) ortalama eklediğin her pro lazeri 2k hasar arttırır üzerine

8. Evet

9. Arkadașlar teșekkürler cevaplarınız ve hesaplamalarınız için Benim asıl sormak istediğim temel Hasar değil (yukarıda bi arkadașım hesapmalıș bunlara ekstra uçuș düzeni besleme vs de eklenince gibi bi cümle kurmuș) asıl sormak istediğim hasar arttırma sırası nedir bende olanlar ornek veriyom x4 beyaz, burgu, seprom, diminisher, 20 hasar arttırıcı, 12 yaratık argesi, son olarak enfeksiyon mayini. Bunların ((sırası)) nedir. tșk.

10. ŞahFD

ŞahFD User

Burgu kullanırsın, seprom yada premerium beslersin, hasar veren bir tasarım takarsın, havoç yada, spartan donatırsın, enfeksiyon mayını enjekte edersin, %20 güçlendirici ile takılırsın, %12 uzaylı avcısı argesini arttırırsın,

İşte tüm seçenekler bunlar.

11. teşekkürler, yeterince bilgi aldım arkadaşlardan, konu kilitlenebilir.

12. ÐЄVRÂИ

ÐЄVRÂИ User

enjeksiyon mayini ney

13. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Çözüme kavuştuğunuzu görmek güzel, Cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

Buradaki konuda hasar hesaplamasının nasıl yapıldığı konusunda detayları öğrenebilirsiniz.

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Burdaki konudan bu konuda detaylara ulaşabilirsiniz.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Kasım 2019
    Deleted member 265407 ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.