Duyuru 150.000 urı var nasıl haracamalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ali_Can tarafından 28 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ali_Can

Ali_Can User

sole dıyım bende 1 lf4 gerısı lf3 .bo2 full hız jenaratorude urıdyumlu pet 8 level raar protokolu 3 bıde oto toplayıcı 3 war.5 ırıs war ucu patladı savasta ondan 5 tane kaldı bırı hercules .25 argeyım.benım carın kısaca ıcerıgı u ayrıca kalp ve guve ucus duzenlerıde var .
    bana yardımcı olurmusunuz nasıl harcamalıyım bu urıdyumu?

2. irilseri kredin var sa ticaretten tamamla o uri ilede kapi yap herkulleri fullemeye bak kappa yap

3. Ali_Can

Ali_Can User

kredı var onları kredıyle alırım zaten alfa bıtmıstı dalga 16 daydım tamamlarım onu bugun sonra beta as kalmıstı onu yaparım .saol ayrıca

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Lütfen konuyu açtığınız yere dikkat ediniz gereken yere teşınmıştır.

İyi Forumlar.

5. Ali_Can

Ali_Can User

tmm ole yaparım bundan sonrada bı yardımcı olsanız hanı ?

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

PET'inize 3. seviye kamikaze alabilirsiniz kalanıylada anahtar açmanızı öneriyorum.Ama bunu özel günlerde yapınız.

İyi Forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

Elmas ucus duzeni pete kamikaze 3 alabilirsin

8. Ali_Can

Ali_Can User

neden elmas duzenı herkes onu soyluyo kalp ıyı degılmı kı?

9. elmas 300.000 klakanın varsa sana 1saniyede 3.000 kalkan yapar sonsuz kalkan ddemek oluyor boyle vip+ kami ile etkili kasılma

10. Ali_Can

Ali_Can User

benım suan kalkanım zaten 450bın kusur yanı yararsa alcam ama kalp var zaten bende !

11. senberk99

senberk99 User

Kalkan nasil 450 oluyor ?Destek mi var

12. Ali_Can

Ali_Can User

yooo .konfıgrasyon ıkıde 8 tane bo2 var bıde dıroıtlerdede bo2 war hepsınde ondan yuzde on destek olursa besyuzbın oluyo denedım full kalkanda besyuzbınkusur yapıyo desteksız ole yanı :D

13. kardesim onda bi sey yok destekle olsa 1 mil den fazla kalkan oluyo hiz konfisinde

14. senberk99

senberk99 User

:D 1.6 olabiliyor biliyorum da arkadasin ozelliklerine gore fazla

15. yok 1.6 olmaz hizkonfisinde max 1.159 m olur

16. senberk99

senberk99 User

olur 35 bo2 ful gelistirme herkul %50 destek seprom arge bastion koy bak nasil oluyo

17. kardesim ince ayrintili hesaplamasi var 1159 m oluyor 1.6 degil inanmazsan konu ac sor admine hiz konfisinde max bu

18. senberk99

senberk99 User

Kardesim hiz konfisi yapmican oyle 1.6 oluyor max gemiye de 15 bo2 dizcen

19. ee tamam bn bi saattir en basindan beri hiz konfisinde boyle oluyor diyorum snse yok 16 oluyor diyorsun

20. senberk99

senberk99 User

bak ben maximum olani soyluyorum ilk basta yaziyo_Oraya 35 bo2 yazdm hiz konfisinde 35 bo2 olur mu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.