150 BİN lik tasarımlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●●βŁΛCКĐΣVIŁ●●●37™ tarafından 9 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu tasarılar düşman harici enforcer venom diminisher gibi yüzde 5 veriyor mu

2. titans___

titans___ User

düşmana veriyor da npcye vermemişler hem bunlar ne kadar süre satışda olcak bilen varmı??

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ait olduğunuz şirketin tasarımını aldığınızda %5+%2=%7 lik vuruş gücünüz olmaktadır diğer enforcer dan tek farkı %2 daha fazla vurmasıdır npc lere bir etkisi yoktur.

4. peki modum ben mmoyum eic tasarımı alsam ?? we bunlar nezamana kadar satişda duracak ??

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bildiğim kadarı ile hangi şirkette iseniz o tasarım vuruşlarda etkisi vardır tam bilgiyi aldığımda profilinize mesaj yazıcam.

6. Peki bunun alışverişte kalma süresi ne kadar ? ben pazar günü uridium çekıcemde ona göre bi ayarlama yapmam lazım

7. aynen modum kaç gün satışta kalacak bilginiz varmı acaba?

8. tabutçu99

tabutçu99 User

bence e n fazla 1 hafta

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kesin bir şey söylemem çok zor aynı şirkette farklı bir tasarım alan bir oyuncuya sormanız gerekiyor kesin oluyor alın dersem işe yaramaz ve suçluluk duyarım.

Tasarım için kesin bir tarih yoktur bu günde devam edebilir bitebilirde bir bilgi verilmedi bize.

Tasarımı sormadan lütfen almayınız.

10. kendi şirketin dışında yapılan tasarımları alıp kullanabiliyorsunuz . lakin bazı arkadaşlar tasarım hangi şirket içinse o şirket üzerinde etkisi olmuyor diyor yani o doğruysa siz eic tasarımı alırsanız eic lilere %7 faydalanamazsınız(bu konuda support tanda net bir cevap alamadım henüz)

11. NEFES MODUM benım Kouyada El atsan ?

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu bu bölüme taşıdım kullanan yada alan arkadaşlarımız varsa size yardım edeceklerdir.

13. Yeni Konu actım 30dk oldu

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hemen bakıyorum denk gelmemiş olabilir eve şimdi geldim:)

15. tabutçu99

tabutçu99 User

kimse bilmiyor kiletileyin konuyu :)

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biraz daha açık kalmasından yanayım lütfen biraz daha bekleyin kullanan biri mutlaka yorum yapacaktır.

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Az önce pazartesiye kadar yazdım anca cuma günü imiş.Bir aksilik olmazsa cuma gününe kadar durucaklar :)

İyi forumlar

18. titans___

titans___ User

ben sabah ezanına kadar kasdım 11o bin uri vardı gittik kappaya basdık 40 bin vardı kapıyı yapdım hercules de geldi 18 inc kapıda bundan öncede lf 4 çıkmşdı ondan sonra 22buçuk tlilikde çekdim bir daha beklemiyim şimdi sırada yarasa kaldı gerçi nfzda aldık geriye 7 hercules kaldı hitacden belki biraz uri falan bir şey gelse bari

19. peki bu tasarımları düşman klana (aynı şirketeki) bir etkisi ar mı

20. yok diye duydum ama net bir cevap verebilen yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.