150 k uriyle ne yapyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●√↔F♥Я↔VΞNĐΞTTΛ●тüяк tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a herkese kg gemimin özellikleri
    24 Arge aegis elite + goli var

**pet kami 3 - apis var havoclar tam değil 6 lf4 geliştirmeler 9 droitte 3 lvl de
    **elmas uçuş düzeni var şimdi bende 150 k uri var- bu uriyle ne yapmam gerekir

Bide droitleri geliştir demeyin bi işe yaramıyor zaten

T
    oplamda 1109 sandık açtım (açtıklarımı bi yere yazarım ) 5 lf4 ve 32 apis parçası çkarttım şansımı siz düşünün . zeus parçası 2 parça yok bile denebilir yani

*** Sabahın köründe uyanıp cubiden 25 -40 k arası kasabilyorum rahat bırakmadıları için ancak bu kadar arkadaşla
    Ne yapmalıyım size göre tüm görüş-önerilerinizi bekliyorum
    Dipnot **geneldede kastığım uriyle bugüne kadar arge yaptım 1 haftada 3 arge yapabildm . argeye uri harcamak istemiyorum artık

Son düzenlenen: 18 Ağustos 2014
  2. Diroitleri geliştir bir işe yaramadıgına bakma hepsini geliştirince x4 ile 5k vuruşun artacak kalkanında 70-80 k artacak. Yavaştan başla. Uri bitince zetaya yönel hem arge yaparsın hemde gelen kutuları zeusda açar zeusa da yavaş yavaş başlarsın. Hadi kolay gelsin :)

3. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

Yine kutu açabilirsin veya sevdiğin başka bi uçuş düzeni varsa alabilirsin :D

4. uçuş düzenlerindende işime yarayacak pek bişi yok . beraber cubi kestiğim arkadaşımın tüm droitleri son lvl de ama aynı kalkanları takınca çok az fark ediyor mavi-kırmızı ganiimet kutularını bekliyorum gelince alıcam 10 tane mavi tabi içinden bişi çkmaz ama işte akşama kadarda pal topluyorum kappa için herkl çıkartmayı düşnyorm bide olmadı lf4 çıkartırım inş. teşekkürler yorumlarınız için

HaYaLeT003 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.