150 k ve üzeri nasil vuruyorlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahoni_Kartal58 tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar basliktan da anlasilacagi gibi benim sorum 150k ve izeri vuran arkadaslar ya da daha düsürelim 70 80 k vurabilen arkadaslar nasil vurabiliyorlar ben en fazla seprom la birlikte 30k vurabiliyorum onu da x4 laser ile bana aciklayabilecek bir arkadas var mi ?
    Kendi gemimin özelliklerini de yaziyorum buraya

Aegis Elite lvl 20
    7 lf 4
    15 lf 3

benim gemiye baska silah yüklenmiyor cünkü geri kalan kisimda bo2 var

benim de yüksek vurabilmem icin ne yapmam lazim

2. Merhaba ,

Vuruşa etki eden bütün faktörler ile vuruş epey artıyor. Diyelim ki x1 ile 6k vuruyorsanız %60 vuruşunuz artar ve vuruşunuz ortalama 9k olur.

x1 ile 9.000
    x2 ile 18.000
    x3 ile 27.000
    x4 ile 36.000

gibi devam eder. Uçuş düzeni , Arge , Gemi tasarımı ve öğe geliştirme gibi etkenlerle bu oranlar yükselir.

Genel olarak bütün vuruşa etki edenlerin birleşimi zamanlamada uygun olursa toplam vuruş yüksek gözükecektir.

x4 ile 40.000 vuruyorsunuz
    RSB ile 60.000 vuruyorsunuz
    tekli roket ile 7.000 vursanız
    5'Li roket ( UBR roket) ile 30.000 v.b.

40 + 60 + 7 + 30 = 137.000 vuruş olur.

İyi forumlar.

3. RSB kullanirken Ayni anda nasil X4 ile de vurabilirsiniz ki bu mümkün mü ? ikisini ayni anda kullanmak

4. Aynen benimde aklım almıyor ben x4 le en fazla 45 bin vurabiliyorum 5 roket roket felan 70 75 ama 135 150 nasıl oluyo ya

5. sercan1733

sercan1733 User

bunun yanında güçlendirici, seprom beslemeleri ...bide adam full lf4 ve bunlar 15 seviye ise olur sana 200 bin

6. Merhaba ,

Hızlı slot çubuğundaki 1. slot'a RSB 2. slot'a x4 koyarsınız. Saldırı yaparken 1'e basarsınız derken x4'e basarsınız RSB soğuma süresi bitince tekrar 1 ve tekrar 2 basarak yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. fm bende kesin flash palayer diceniz sandım ama admalr 50 arge normal

8. Drowhake

Drowhake User

Buda şu etkenler neden olabilir.

Uçuş düzeni + Arge + İrislere kadar LF-4 - besleme - lazer geliştirmesi (16) level gibi - gemi tasarımı - tamamen elit roketler (Roketatar dahil) gibi...

150 k dan fazlası bile yapılabilir ayrıca bazıları yavaşlatma atıp kami bile atıyorlar.

9. Çift vuruş güçlendirici + seprom + kıskaç + vanquisher (%7lik tasarım) + plt 3030 + sarı roketler :D + x4 + rsb + pet.
    Full 16lvl lf4lü gemide max 260.700 eder.
    Eğer video paylaşım sitelerine Terror The Legend yazarsanız böyle bir vuruş denemesi bulabilirsiniz.

Drowhake bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.