1500 kutuda 0 çekmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Spartalı-197 tarafından 9 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba başlıktada belirttiğim gibi şu ana kadar 1500 kutu açtım etkinlik gunlerınde felan ama sadece 8 lf-4 en uzuldugum ise 0 tasarım ya 0 biraz 12 lf-3 14 bo2
    arkadaşlar bu normalmıdır yani adam 100 kutuda 2 tasrım 6 lf 4 diyor bu nasıl iş

unutmadan eklıyım bunu içindede 20 apis parçası ve 12 zeus parçası çıktı arkadaşlar nerede açmalıyım ben hepsini pvplerde açtım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2015
  2. Merhaba ,

Tasarım , Tam apis yada Zeus çıkma olasılıkları vardır fakat bu durum gerçekten şansa bağlıdır. Yani hiç ummadığınız bir anda çıkabilir.

Ayrıca genel olarak hangi haritalarda ve kaç kutu açıyorsunuz ? Yani diyelim ki x-x haritasında 50 kutu , x-x haritasında 100 kutu v.b. açıyorsunuz.

İyi forumlar.

3. 4-1 de 200 4-2 de 300 4-3 220 açmıştım 1 gün boyunca alşama kadr geriside o haritalarda

4. Yaratıktan düşen kutuları açın, seri halde kutu toplamak en büyük hata bence. Resmen sülük moduna geçiyor oyun, çıkmadıkça hırs yapıp kutuları tüketiyorsunuzdur Allah bilir, YAPMAYIN. 100-150 kutu açın bir şey çıkmıyorsa uğramayın bir daha kutuların yanına. Bekleyin bir sonraki etkinliği, millet yazacak "Ya berbat hiç bir şey çıkmadı" isyan edecekler. Dark milleti sömürdüğünün bilinciyle bir sonraki etkinliğe şans oranları arttırarak başlayacak. O zaman da sizde kutu olmayacak, sistem hep böyleydi her zaman da böyle gidecek. Bir harita kısırsa kaçın oradan, kısır döngü halinde kutu sömürür sizden.

5. eyv sağolasın

6. senberk99

senberk99 User

800 kutu 2lf4 0 tasarım..Şükret

7. crux20

crux20 User

1 tane kutu açtım diminisher çıktı kardeşim.tamamen şansa bağlı birşey.oyunda şimdiye kadar 26 kutu açtım.25 tanesini geçen hafta açtım hep çöp çıktı.1 tanesinide geçen gün ki günlük görevden gelenle açtım ve tasarım çıktı

8. şimdi öyle diyince bi garip oldjm bunada şükür madem ama ard arda açmamız hatalı bencede

9. Merhaba ,

Mesela kendi şirketinize ait haritalarda bir limit belirleyip o kadar kutu açabilirsiniz. Mesela diyelim ki 50 kutu açacaksınız. Bunları x-1 , x-2 , x-3 , x-4 , x-5 , x-6 , x-7 , x-8 ve korsan haritalarında açmayı deneyebilirsiniz. En iyi şey çıkan haritalarda yoğunlaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.