1500 kutuda neler çıkabılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

2mılyon urı konusunda kararımı verdım 1500 kutu alıcam sızce tasarım cıkarmı? Ve tahmini kaç lf4 cıkar hangi harıtalarda acıyım
    son olarakta hepsini zeus gününde apis günündemi açıyım millet normal günde daha çok çıkıyor diyor ama?

2. tabutçu99

tabutçu99 User

bence lf4 gununde aç tasarımda çıkar lf4 de parçada 4-1 4-2 4-3

3. Nefes

Nefes User

4. fbrecep123

fbrecep123 User

2mılyon urıdımle neler yapılabılır kı :) bu konuları açmadan önce saniyede tüketilir gibi geliyordu şimdi ise uriyi harcayacak şey bulamıyorum. sağol cevabın için bu arada
    forum moderatorum ben o konuyu tümüyle okudum 20 parcayla apisin tamamını çıkarmıs adam 2lf4 ve tasarımda cabası

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakınız tamamı ile kendi çabalarım ile yaklaşık bu kutuya yakın bir kutuyu açtım şuan apis 2.apis tam zeus ve 2.zeusu yarıladım 16 lf4 yaptım 3 tasarım buldum yani şansınıza bağlı olarak değişecektir ama ben apis ve zeusum için her zaman zeus gününde topladım.

fbrecep123 bunu beğendi.
  6. fbrecep123

fbrecep123 User

teşekkürler kapı için uridim harcamak mantıklı degıl herhalde kapıdan lf4 bulmak yerıne burdan bulucam 1500kutudan 15 20 cıksa çok iyi olur ama benim şansım çok kötü hepsini yeşil anahtara yatırmayım degılmı bekletıyım bırazda sarı alıyım günleri geldikce 2kat günlerinde açarım?

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

toplama yapmanız gereken haritalar 4-4 4-3 4-2 ve eski haritalardan x-2 ve x-4 haritaları olabilir ama havoc eksiğiniz var ise zetada açabilir hem gelecek ganimet anahtarlarını yeniden biriktirir hemde havoc şansınızı değerlendirebilirsiniz.

8. fbrecep123

fbrecep123 User

kapı yapmayı sevmiyorum -süre -uğraş -uridim ve kapıdan sadece lf4 havoc hercules vb cıkıyor bu kutulardan kamufle tasarım apis vb çıkıyor giden o 100-120 bın uridim de boşa gibi olur hem elit cephaneleri baya arttırırım hemde yazın çalışacagım para sıkıntısı yok bidaha uridim çekerim onunla kapı yada geliştirme yapabilirim

9. kardeş raid gel sana anlatıyım kutu yerlerini ben bu sayede 2lf4 apis tamamladım şimşek, venom spectrum ,solace çıkardım

FLemFRΣΣ® bunu beğendi.
  10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen bu tür bilgileri forum üzerinden vermeyiniz.

İyi forumlar

11. fm radical adresini versem ban yermiyim

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen imzanızı 500x200 olarak düzenleyiniz.

Ancak forum üzerinden bu tür aktarımlarda bulunmak doğru değil.

İyi forumlar

13. fbrecep123

fbrecep123 User

normal günde apis parçası cıkarmı? ve her zeus geldıgınde sadece altın ganımetlerdenmı cıkıyor yoksa normal yesıl kutulardanda cıkabılıyormu? ve lf4 gününün normal güne oranla kac arttırıyor yada apis normalde cıkıyorsa apis gününde kaç artıyor?

14. ahmettyran

ahmettyran Guest

Kutu iyidir ama oyun şansı kötüdür :p

15. llTheKara

llTheKara User

Sanırım benim diğer konuda yazdığım cevaptan etkilenmişsiniz fikrimi yapmanız beni çok mutlu etti :) en iyisini yapıyorsunuz sorunuza gelirsek çok rahat 10-15 lf4 gelir en az 1 tasarım apis ve zeus gelir diye düşünüyorum. İyi Forumlar

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zeta mantik 2 m uri kutuya vermek bilmemki benim icin zor.zeta yapardim uri ile boylece hem uri eklenir hem rutbe hem beyaz birde geleen kutularla acardim.

17. fbrecep123

fbrecep123 User

o kapı zor elımdekı gemıyle ona ugrascagıma 15 20 lf4 cıkarırım 1tasarım apısıde alırım herhalde ve bol bol x2 x3 x4 cephane o kadar ugrasmam bı kapı ıcın 150.000 urı verıcegıme o 150.000e 1-2 lf4 cıkarırım kapı zor ugrasmam

kara senın dedıgını yapıyorum çünkü gerı kalan hersey sonradan yapılacak seyler havoc hercules apıs zeus felan sımdılık lf4 arge yapıyım yeter

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. Tasarımı hangi haritada buldunuz ?

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

Solace&Dımınısher 4-4 Venom 4-3 umarım sizinde şansınız açık olur

20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

herkul havoc olmadanda birde 8 iris olarak lf 4 ler nekadar mantik ki.birde onlari 16 level etmek var..zeta kutu demek rutbe ve elit demek artisi saglar herturlu birden lf4 fulleme cabasi ustelik herkutuda cikmazki zor lf4 cikiyor bilemiyorum bol sans dostum dilerim gonlunce olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.