1500ganimet anahtarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 6 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaşlar 1500ganimet anahtarında
    1)kaç lf4 çıkar (yaklaşık)
    2)bo2,lf3,elit hız falan 15-20taneden fazla çıkar mı?
    3)apis 0 şu an açılır mı? Açılmazsa kaç uriye düşer sizce maliyeti
    4)zeus 0 şu an açılır mı ? Açılmazsa kaç uriye düşer sizce maliyeti
    5)tasarım veya aegis falan çıkabilir mi ?
    Yaklaşık değerler istiyorum teşekkürler.

2. En sonki lf4 gününde 1100~ kutuda 18 tane lf4 çıkarttım.
    sayısız lf3, sayısız hız, sayısız b02 çıktı. bide solace çıktı.

3. Merhabalar;

Buradaki konuda üyelerimiz korsan kutularından kaç neler çıkardıklarını yazmışlar isterseniz inceleyiniz.

İyi forumlar.

4. Şans işi yaklaşık değer verilmezki. Zeus gününde aç.

5. Traubbe

Traubbe User

SERFRİC'in dediği doğrudur şans işidir.Ama benim önerim her haritada 3-4 tane aç ve haritada 4 tane açtıktan sonra diğer haritada 5 dakika sonra aç belki şansını arttırabilirsiniz.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak burada alacağınız yorumlar doğrultusunda hareket etmemenizi öneririm.Herkesin şansı bir değil.

İyi forumlar

7. senberk99

senberk99 User

Tabiki benim sorum yaklasik olarak lf4 cikmasi ve apisin acilip acilmayacagi??

8. Traubbe

Traubbe User

Hiç Birşeyi net olraka söyleyemeyiz.Kimisi ilk kutuda tasarım çıkarabiliyor.Kimisi hiç bişey çıkaramıyor.Size verdiğim tavsiyeye uyarsanız belki biraz şansınız artar.Bazıları var 1500 kutuda 30 LF-4 çıkaarbiliyor üstüne de tasarım bazıları 15 LF-4ü zor bulabiliyor.Şans işidir kutu açmak unurmayalım lütfen.

9. bu kamyon devirldi diyor LF4 cikacak diyor ogun arkadas acmis :D:D 500 anahtar birsey cikmamis

bende dedimki o kamyon yanlis yere devirilmis dedim .DD

Sans diye diye milleti bikdirdiniz satisa sunun artik sunu bence

10. 250 kutu açtım lf4 gününde 11 lf3 sahibi oldum :D ertesi gün 25 anahtar geldi zetadan 2 lf4 çıktı normal günde şaşılcak gibi bence şu kadar kutuda lf4 atalım die birşey yapıyorlar bize :D

11. lf4 istiyorsan kappa yapıcaksın hem lf4 hemde hercules kutuya filan gerek yok :D ben de almıştım cok pişmanım şimdi 47 lf4 um oldu keske kappaya 30 dayken başlasaydım diyorum

12. Kardeşim olasılıklar geminin durumuna göre değişiyor full + fulle yakınsan güzel şeylerin çıkması zorlaşıyor.

13. 500 kutu;(LF4 günü)
    1 lf4
    0 Tasarım vs
    Apis zeus full zaten
    6 modül,3 hız,4 kalkan,2 lf3

14. senberk99

senberk99 User

herkese teseekkurler kilitlenebilir kolay gelsin

15. oguzhan61

oguzhan61 User

tamamen sans 110 anahtar aldım lf4 çıkmadı ertesi gün 15 tane aldım 2 tane buldum

16. senberk99

senberk99 User

Modlarım kilitleyebilirisniz

17. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.