Öneri 1500tl ye laptopmu toplama pc mi (bütçe düşük çünki telefonda alıyorum )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkbull.Star tarafından 1 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu miktara bi laptop almak istiyorum yanında mouse kulaklık ve milrofonda alcam bütçem 2000tl ama ekipmanlara 500tl ayırdım
    Edit: @D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R hakan bi bakarmısın

Son düzenlenen: 1 Şubat 2016
  2. Merhaba ,

Bana kalırsa her zaman için masaüstü daha iyidir. Daha düşük maliyetle çok daha iyi bir sistem toplanabilir. Laptop'larda durum değişir yani iyi bir sistem için maliyet yükselir.

İyi forumlar.

3. Hocam laptop piyasasi da genis ayni fiyata daha iyi hizli laptoplarda var.

4. Merhaba ,

Şimdi 4.000 liraya alınacak laptop var 2.000 liraya toplanacak masaüstü var. Fiyat düşük olsa da sistem olarak iyi bir masaüstü toplanabilir. Masaüstü ile laptop arasındaki fark biri taşınamıyor birisi her yere götürülebiliyor. Ama bence her şekilde masaüstü en iyisidir. :)

İyi forumlar.

5. @
    Ben çok gezen birisiyim aslında ve tek oynayacağım oyunda darkorbit olmayacak alacağım laptopun özellikleri yeterli ama zaten sadece 2-3 sene kullanacağım için bana kalırsa laptop iyidir.Şimdi masaüstü alsam 2 sene kullanıp yeni laptop almam gerekecek.Ama laptop alırsam hemen deiştirmek zorunda kalmayacağım diye düşünüyorum.

6. arkadas gezen biri.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

su modem kadar olan yeni kasalar icin ne diyorsunuz tasinabilir, hem cok iyi icerikleri gibi.

8. Ufak compactlari diyorsunuz. Onlarin performansli olanlarida pahali.

Bkz: asus rog compact.

9. Merhaba ,

Gittiğiniz yere götürmek istiyorsanız o zaman uygun bir fiyata uygun olan laptop almanız iyi olacaktır. :)

İyi forumlar.

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet ornek gosterdiginiz pahali imis asus daha uygunlarıda var , tasinabilirlik acisindan ideal ve cok guclu.bence gelecegin masa ustu kasalari artik boyle olucak kuculecek.bende arastirmalardayim:)

11. ikisininde avantajı ve dezavantajı var - o fiyattaki laptop la pc arasında fark olur. heryere laptop u götüriyim vb. diye düşünüyorsan laptop iyidir ama dışarlarda işim olmaz evden girerim sadece diyorsan toplama daha iyi

12. almama daha var şu anda çok sağlam bi laptopum var ama ortak pc gibi evde ihtiyaç anında abim dışında annemle babamda kullanabiliyo o sebepten bi pc alıp bunu babamla anneme satabilirim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.