1500TL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve A_L_E_M_D_A_R43 tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün oyunda gezerken bir takım oyuncu gördüm ve oyuncular bayağı gelişmişti ne zamandır oynuyorsunuz diye sorduğumda ise 3 hafta oynadık dediler sonradan ise oyuna bütün paramızı yatırdık dediler ve ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum ama gelişemedim bende elimde kalan parayı oyuna yatırıyım dedim.Oyunda birkaç kişiye sordum ve yatırma dediler oyun 1-2 seneye kapanır çok az kişi oynuyor dediler bende kararsız kaldım ve size sormaya karar verdim.Sizce oyuna 1500TL yatırmalımıyım

Not:1500TL elimde artan para.İlk Önce İhtiyaçlar :)

2. TheMaster

TheMaster User

Oyuna para yatırın demeyeceğim. Kapanır mı onuda bilemem. Ama yatıracaksanız kesinlikle x3 ü bekleyin. :)

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Hali hazırda kullandığınız gemi özelliklerini paylaşırsanız size daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim.

Keyifli forumlar.

4. Gemim Vengance 5 lf3 Gerisi lf2 3 flax 2 tanesi 5 seviye diğeri 2 seviye 2 tane g3n 7900 itici motor 2 tane bo2 gerisi bo1

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Sanırım 7-10 milyon uridium arası bir rakamda geminiz bir çok alanda gelişecektir.Ancak şunu belirtmeliyim.İrislerinizi asla satın alacağınız uridium ile almayınız.Satın alacağınız uridium ile ben olsam zeta yapardım.10 havoc çıkartırdım.Bu arada birikecek günlük dosyası ile argemi ilerletir, gelen anahtarlar ile kutu açarak LF-4 ve apis zeus parçası çıkartmaya çalışırdım.Şu yanlış anlaşılmasın uridiumun hepsini zetada harcayın demiyorum.Pet alın ve pette dünzenlemeleri yapın.Kısa sürede geminiz büyük ölçüde ekipman eksiğini bu uridium ile kapatacaktır.Havoclar tamamlanınca kappa kapısı yaparak hercul çıkartın.Şuanda bulunan ramazan etkinliği ile urdium çekerseniz zaten ekstra enerji ve hercul de gelecek.Bence oldukca güzel olur yani.

Keyifli forumlar.

6. Teşekkür Ederim :)

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Aslında o kadar uridium ile yapımayacak şey yok şimdi bir düşündümde.:DSadece kalkan geliştirmelerinde eksik kalabilir diğer herşey rahatlıkla fullenir.

Keyifli forumlar.

8. ya ben o kadar aman aman bişey istemiyorum da sadece eskisi gibi general olmak istiyorum :D

Bu Arada o kadar paraya kaç uridium gelir matematiğim kötü de :)

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

3 Haftada bir geminin gelişmesi çok gibime geliyor.

3 yılda da bir geminin gelişememesi de oyuna fazlasıyla zaman ayıramadığınızı gösteriyor.

Para yatırma konusuna gelincede,bu tamamen size kalmış bir konudur.

Oyununda kapanıp kapanmama konusuna gelince bunu bilemeyiz.Ama oyun para kazandığı sürece neden kapansınki.

Keyifli Forumlar.

10. siz sanırım beni anlamadınız ben oyuna çok fazla giremiyorum evet bu doğru ama oyundaki kişiler bana bütün paralarını yatırdıklarını söylediler yani full lf3 alıp bunları geliştirmek çok basit bierşeydir ve diğer eşyalarıda geliştirmek de aynıdır.Ancak ben artık bu durumdan sıkıldığım için böyle birşey e karar verdim.Mesela şöyle düşünebiliriz bir kişi çok zengindir ve oyuna para yatırabilir ama bilmediği halde çok gelişmiş olabilir bende bunu kastettim. :) Bu Arada gelişme konusunda lf3 alır 16 sviye yapar petini felan alır tasarıımları alır bu şekilde gelişmek anlamında diğer türlü iyi bir oyuncu olamaz

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Full LF4 ve geliştirmeleri tam olan bir elit geminin destek ve Seprom yardımı ile 100 k vurması normal.

Konu hakkında başka sorularınız yok ise kilitlenmesini isteyebiliriz.

Keyifli Forumlar.

12. Ama Sonuçta Para Yatırmadan Çok Zor :)

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunuzda 1500 tl yatıracağınızı yazmıştınız.O zaman kolay.

Keyifli Forumlar.

14. evet o zaman kolay :)

15. senberk99

senberk99 User

Kardesim 1500 tl ye X-3 zamaninda tam 7-8 m uri geliyor.Sende onlar kadar gelisebilirsin.Tr serverinda oynuyordaniz +7 herkl ve baya da ekstra enerji gelecektir.Ayrica da anahtar.Yani para yatiracaksaniz bugun yatirin aksam 9-10 atasi X-3 gelecek veya 8-9 arasi baska zaman yatirmayin bugun yatirin tabi yatiracaksaniz

16. Her Pazar Kesin Geliyor Değil Mi ?

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Her pazar kesin olmamakla beraber,genelde çıkmakta.

Fakat kesin diyemeyiz,çünkü bu tür etkinlikleri sistem belirlemektedir.Takipte kalmalısınız.

Keyifli Forumlar.

18. Efe

Efe User

Bugün umarım x4 çıkar:) x4 çıkarsa apis alcam. :)

19. coder545

coder545 User

hicbir oyuna para yatirma derim tabi maddi durumuna bagli gelirim cok fazla bana islemez diyorsan ayri , illa yatiracaksan bu aksam 8`de x3 cikacak simdi yatir herkules fullensin yoksa kurban bayramini bekleyeceksin 8m uri vip + indirim paketiyle 11.5m oluyo kalin argesi yapip kutu acarak zeus apis lf4 fullersin , sakin lf4 fullenmeden gelistirme yapma forumda defalarca yazdim herkeste bi gelistirme sevgisi var niyeyse

20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geliştirmenin zararı lmaz.İllaki Full olunca etki edecek diye bir durumda yok.

İris ve LF 4 lerinizi geliştirdiğiniz kadar etki eder.

LF3 ve LF4 Lazer Hasar Tablosu ( Detaylı )

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.