1500TL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dolma12345678 tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 1500 tl param var 1500 tl ile direk oyundan uri alsam x3 varken nasıl olur iş yaparmıyım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2014
  2. messimel

messimel User

bence o kadar para verme git camiye ver o kadar paran varsa boşta emeklede oyunun oyna derim insan 1500 tl verince hiç zevk alamaz bence

3. Ancasin

Ancasin User

1.500 liraya 8 milyon civarı uri alınabilir x3'de; ki yeni de başlamış olsan full da olsan iş yaparsın tabii :)

4. Full olur muyum tam olarak ?

5. Ancasin

Ancasin User

Şansa çıkan lf4, havoç, herkül vs. gibi ekipmana birşey diyemem ama lf3, iris vb. dükkandan alınabileceklerin hepsini alabilirsin rahatlıkla.

6. havoç herkülü kendim yaparımda, lf4 nasıl halledebilirim ?

7. messimel

messimel User

tam olarak olmaz 50 arge 10m uridium yapıyor bunun lf4 leri havoc ları herculesleri var irisleri lf4 leri 16 level yapmak var

epsilon yaparsın kuru açarsın kappa yaparsın

8. Yok canım ben 50 arge falan istemiyorum zaten 30 35 bana yeter.

LF4 Sorunum sadece onu nası halledicem :/

9. Ancasin

Ancasin User

Epsilon ve kutu tavsiye ederim, ama şansına bağlı olduğu için kaç uriye fullersin buna birşey diyemem.

10. 10 15 lf4 yeterlidir bana bulurmuyum o kadar

11. Merhaba ,

Bazı şeyler şansa bağlı olduğu için net birşey söylemek çok zor. Fakat uridium v.b. imkanlarla alınabilen malzemeleri alabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. 10 15 tane lf4 yeter bana sanırım ya :D

13. eger bu parayı oyuna yatırmayı düşünüyorsan 2000 kutu anahtarı 3mil uri eder. kalanına da iris lf3 pet hangar gemi cart curt tamamlarsın. 2000 anahtar ile durmadan kutu aç en az bi 15-20 lf4 bulursun gibime geliyor. yanlıslık varsa lütfen düzeltin arkadaşlar.

14. arkadaş haklı mı dostlar ?

15. Ancasin

Ancasin User

232 anahtarda 0 lf4 28 anahtarda 1 lf4 bulduğumu bilirim. Dolayısıyla şansa bağlı olduğu için hiç sayı vermek istemiyorum ben :D

16. aynen şans işi bu bi bakarsın 35 anahtarda fullersin :p :) ben genelde 3000-4000 anahtar arasında full yaptım diyenleri gördüm. o yüzden 2000 anahtar al dedim.

17. Ne yapmalıyım arkadaşlar başlayayım mı ?

18. Ancasin

Ancasin User

Yalnız ekstralara uri verme bence, serverını bilmiyorum gerçi ama ihalede çok ucuza satılıyor. Ben tr1 de en pahalısını 100.000 krediye almıştım. Diğer ekipmanları alabilirsin lf3, b02, hız, arge, iris, istiyorsan uçuş düzeni, pet vs. vs. :)

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  19. Daha açmadım hesap baştan acıcam hangi server oldugu farketmez. hepsinde açabilirim

Dostlar ya çok kararsızım 15 lf4 8 iris mi olurum yoksa 9 falan mı ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2014
  20. açacagın kutularda tam apis de bulabilirsin apis parçaları çıkarak apisini de tamamlayabilme şansın yüksek üstelik lf3-hız-b02 kalkan da çıkıyor kutulardan. ama arkadaşımızın dedigi gibi extralara uri harcama ihaleden alırsın credi ile.

Nefes bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.