1500TL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dolma12345678 tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben 600 kutuda sadece 5 lf4 buldum şimdi ise 1300 anahtarım var ve 20lf4 um var 35 e tamamlayamam diye duşunuyorum

2. -yeter123-

-yeter123- User

Oyuna para mı yatırılır,hayali bir şey 1500 TL az para değil.Siz para yatırdıkça Bigpointin sahibi gülüyor.

3. 1500 tl ile oyuna sıfırdan değil en üstten başlanır bilginiz olsun. o kadar para yatıracaksan bu oyuna.

dolma12345678 bunu beğendi.
  4. Nasıl yani anlayamadım dostum açık anlatır mısın

5. türkiye serverlerinde bir çar aç önce biraz oyunu oyna skylabı geliştir oyunu biraz tanı sonra indirim paketi ve vipi mutlaka çek geriye kalanına da uridium çek x3 te tabi temel şeyleri al lf3 b02 hız jeneratörü gibi 6 irise kadar alabilirsin gerisini ticaretten al ekstralarıda ticaretten al uri vermeye değmez seprom olmadığı için argeyide yavaş yavaş yap 30 35 arge arası iyidir eğer anahtar alırsan zeus gününde aç hem apis hem lf4 hemde zeus parçası bulursun bi kaç ayda orta düzenli bir gemin olur

6. 2000 kutudan apis tamamlanır mı ?

7. zeus gününde aç kardeşim 1500 kutuya bile tamamlanır

tavsiyem inidirim paketi ve katlayıcı al. irisleri uriyle alıcaksan baya bi kara gir. çarda skylab felan olmadıgından, kutu toplamanı öneririm.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ağustos 2014
  8. herşeyi uri ile alamyı dunsunuyorum, peki lf4 işi epsilonda nasıl işliyor zor mu çıkarmak ?

9 iris full lf3 bi hesapla yapılabilir mi ?

9. BonusRasta

BonusRasta User

Az biraz oyunu oyna kasıl irisleri tamamla sonra para yatır (ki bana göre para yatırılmasından yana değilim). ekipman paketi var mesela 5 seviye mi ne geliştirilmiş şekilde kalkan lazer (lf3) olanlar alırsan öyle al.

Ben sırf sevkiyat npc çöpleri falanla tüm irisleri, kalkanları, lf3'leri tamamladım. Lf4 hiç yok ama her şeyi full. Oyuna çok girmedim günde iki saat üç saat belki. 9 ay oldu bu halde. Alfa ve beta yaptım şimdi 100k uridium var ellemiyorum bile :D Bence acele etme pişmanda olabilirsin.

Bir de .TÜRKMEN. 'e katılıyorum, araştır. Paranın çoğu cebinde kalır

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dükkandaki satılan ekipmanları pet vb şeyleri fullersiniz.Ancak herşeyi bu uridiumla elde edemezsiniz.Şansa bağlı farktörler yapmanız gereken kapılar level şeref puanı vb.

İyi forumlar

11. Bak arkadaşım. 2 m uiye rahatlıkla lf3,bo2,goli,hız,tasarım felan alabiliyosun.
    geriya kalan uriyle gg basmanı öneririm. zetaya bas. sonra kappa aç. bir kere epsilon aç. sürekli bunları dön. ha ben cephanem çok olsun havoc lf4 istemiom diosan alfa beta gama dön.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ağustos 2014
  12. gir full lf3 8 iris al gemiyi krediyle al argeyi 24 yap kalanına kutu al kutuyuda günde maks 50 tane her mapte 3-4 tane olmak üzere aç. Eğer başlayacaksan hemen aç hesabını skylab yapmaya başla yoksa argeyi veremiyorsun benim gibi sinir oluyorsun

13. ha skylab olmadan argede olmaz arkadaşın dediği gibi

14. Kesin ve net bir cevap: Full+Full olabilmen için söylediğin miktarın en az 5 katını çekmen gerekiyor, şansa bağlı olan ekipmanlar için şansın yaver gitmezse 10 katı bile olabilir.

Önceliğin oyunu tanımak olsun, bunun için forumda gerekli bilgiler var, oyunda en az 6 aylık bir geçmişe sahip ol ve bu süre içerisinde oyunda deneyimli oyuncularla arkadaşlıklar kur, daha sonra dilersen para yatırır hesabını elitleştirirsin. Aşağıda para yatırmakta kararlıysan kısa ve öz bir biçimde bilgi vereyim:

Örneğin 50 arge olabilmen için indirim ve vipin olmadan toplamda: 10.475.177 Uridium tutuyor. Bunun şansa bağlı olan LF4'ü, Hercules ve Havoç (ki bunlar için kaç kapı yapacağın veya LF4 için kaç ganimet sandığı açacağın belli değil), Kronosu açmak için uğraşıp bu kapıdan da Saturn tasarımı çıkartacaksın, Apis ve Zeus Diroitleri (ki bunlar en ucuzu), P.E.T. diye yardımcı geminin slotları ve ekipmanlarıyla uğraşacaksın (min 4 milyon uri), LF4, kankan, roketatar, diroitler, modüller geliştireceksin (%25 indirim + vip+ indirimli saatte olmazsa olmaz geliştirmeler için 3.612.312 uri harcayacaksın, bu senin üzerine ek olarak geliştireceğin malzemeleri ekleyince örnek P.E.T. için +10 LF4 daha veya ekstra kalkan geliştirmek istersen maliyeti 5 milyon uriyi bulacaktır (%55 indirimle) %25 ektra indirimini bekle iki hafta da bir kereye mahsus bir saatliğine genelde cuma günleri saat 20.00'da çıkıyor) bu indirim saatini beklemeden geliştirmeleri halledeyim desen 7.000.000 uriyi gözden çıkar derim, tabiki de Savaş İstasyonu için geliştireceğin modüllerin urisi hariç (bunlarda min. 2 milyon uri)

Direk olarak alabileceğin malzemelerde var, bunları istersen açık artırma sistemiyle halledersin, dilersen direk alabilirsin. Hangarlar, Gemiler, Gemi tasarımları, Iris diroiti, Diroit tasarımları ve daha sayamadığım niceleri, bunlar içinde uri harcar alırım dersen KOLAY GELSİN DERİM...

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    İyi forumlar.

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2014
  15. Merhaba ,

Arkadaşlar forum kuralları gereği bazı mesajlar silinmiştir. Aynı davranışların tekrarlanmaması dileklerimle

İyi forumlar.

16. titans___

titans___ User

sana zaten indirim verir diğer servırlara bu veye şu nedenle merakdan kısaca çarlar var bakıyorum vip al yüzde 66 ındirim ve buna benzer indirimler 1500 tl yi direkd uri x-3 de bile alsan zarar edersin ben vip indirim paketi uri çekdikden sonra al ama dedikleri gibi direkt bu parayı gömme bir de yanlışlıkla başka bi şey alırsın vay başıma geleler ddersin

17. yeni bir hesap açtıgın zaman oyundaki görevlerle 3lf3 3 b02 kalkan oluyorsun sadece görevlerle bak. bir hesap aç skylab falan lwl atlat oyunu tanı ondan sonra para çeker alırsın uri. oyunu tanıyana kadar sürede hem skylab gelişir hem lwl atlarsın. yeni açılan bi hesap oyunun verdigi görevlerle 6 lwl oluyor. ondan sonra asil görevler geliyor.

18. Daha öcne 3 sene oynaadım oyunu tanıyorum arkadaşlar :=)

Dostum ben full bi hesap istemiyorum en fgazla 15 lf4 yeter bana, bununiçinde bu kadar para yeterli mi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2014
  19. titans___

titans___ User

tam full olmycan da bu kadar parayı yatırmak neden en yisi sen pet al 3 seviye yap x-5lerde veya herhangi bir haritalrda kasıl o kadar parayı 1 saatde falan kazanıyorsan yatır ama 15 lf4 garanti değil hitac etkinliği bana 2 kapsüle 10 lf4 tam gelişmiş gelmişdi ki 31 lf4 de kazanan oldu 2 kapsül 10 lira bile değildi 3üncüye katılamadım çekilişe hala aklım orda bir dahkine de 100 bin uri geldiydi ama o etkinlik gelirmi ?

20. yanına birde indirim paketi+ vip çek %30 indirimli kullan derim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.