150k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HamHam tarafından 7 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HamHam

HamHam User

150k uri biriktiriyorum 20 k kaldı
    *apis e 150k uri verip alimmi
    *droit düzenimi alim
    *sizin fikriniz

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Urini öyle harcama benim fikrimce biraz daha uri kasmandır ve ağarlık zeta ve kappa kapısında kullan oradan aldığın anahtarlarla apis gününde açıp öyle tamamlamandır. yani kapılara yüklenmeni tavsiye ederim hem bu arada kapıdan alacağın günlük dosya ile argeni yükseltirsin.

İyi forumlar.

3. HamHam

HamHam User

pala olsa yapıcam ama olmuyo

Jackdaw bunu beğendi.
  4. Jackdaw

Jackdaw User

Uriyi çabuk biriktiriyorsan apisi alabilirsin ama bence apisi 100k uri olunca alman daha iyi olur, pazar günü 1 adet zeta yapsan zaten 50 anahtar gelecek, pazar günü aç o anahtarları yaklaşık 3-5 adet apis parçası gelir bu da seni çok rahatlatır.

5. Crypton

Crypton Guest

Merhaba,

Geminizde ne eksik görüyorsanız. Bence ona dönmelisiniz. Hasar, savunma, şeref veya tecrübe derseniz droit düzeni öneririm. Bunun sayesinde kasılmanız kolay olacaktır. Hayır gerek yok bunlara
    Derseniz zeta,kappa ile droitlerinize havoc ve herkülleri tamamlamanızı öneririm. Paladium toplayarak kapılarınızı tamamlayabilirsiniz.

İyi Forumlar...

6. HamHam

HamHam User

5-1 kapalı gidebilsem

7. Crypton

Crypton Guest

Merhaba,

Konu hakkında bilgimiz var. Teknik ekip üzerinde çalıştığından eminim, sadece sizden biraz sabırlı olmanızı istemekteyim.

İyi Forumlar...

8. Bak kardes indirim çek ya al yada tam 150 k olunca al ama sakın anahtar alma tüm ürilerin boşa gider

9. HamHam

HamHam User

apis i aldım
    konu kapatılabilir.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.