16.07.2014 Tarihindeki reset

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Σ•F•S•A•N•Σ™•17 tarafından 16 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az önce oyuna reset atıldı ne geldi ne gitti acaba ????

2. -solo2008-

-solo2008- User

valla dikkatimi çekti geçen hafta bugün bu saatde reset atılmıştı herhalde periyodik birşey

3. reset zaten her çarşamba geliyo diye biliyorum ama sabah saatlerinde oluyodu

4. MODUM bu ne demek oluyor X-1 deki kapılarım gitmiş !!!!!

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Üzgünüm yeni güncelleme artık bu şekildedir gemiden skylaba gönderim artık yapılmayacaktır zor olacak ama artık ürettikçe argelerinizi vereceksiniz.

6. Modum benim sorunumada el atsanız :D

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kapılarınızın bir yere gitme ihtimali yok sorunu supporta gecikmeden yazınız ve hesabınızın incelenmesini isteyiniz.

8. Bu konuda haklısın Fakat konumu dağıtmayalım lütfen..

Ama sadece sorun bende değilki herkesde x-1 de bulunan kapılarımız gitmiş diyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2014
  9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu Konularda üzgünüm bizlerin yapabileceği birşey yok yapan kim ise kanıtlarınızı supporta gönderin.

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ozaman gidenlerin supporta yazması lazım üzgünüm bu konuda bir bilgiye sahip değilim gecikmeden yazsınlar lütfen.

11. isiniz supporta kaldiysa vay sizin halinize allah yardim etsin hepinize gelmez o kapilar daha ben size söyleyim support sadece parayla uri aldiginizda ilgileniyor cunku ben almanya da oyuna giriyorum alman supportuna yazdim beni arayip böyle bilgi verdiler :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.