Bug / Oyun hatasi 16.08.2015 20.00/21.00 x3 Rezaleti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CRЧSTДL↔SЧMPHONЧ tarafından 16 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20:13 te BIG 16****** kodunu kullanarak mesaj yolladım onaylama mesajı 20 dakika geç geldi. Onaylama mesajından sonra uridium 21:11 de x1 de ki gibi geldi. Maduriyetimiz giderilecek mi? Acil cevap bekliyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2015
    REKLAMPANOSU54 bunu beğendi.
  2. Merhabalar,

Bugün benzer sıkıntılar x saatinde yaşanmakta sizin alımınız kampanyalı zaman dilimi içerisine denk geliyor.Lütfen supporta ödeme sorunu adı altında bildirimde bulununuz,sıkıntı mutlaka giderilecektir.

İyi forumlar

3. yav uridiumumuz 3kat olmadan geldi kazık atmak mıydı amaç nedne oluştu bu sorun uridiumumu istiyorum ben parayı alıp eksik uri vermek nedir çocuk mu kandırıyoruz supporta mesaj atınca cevap verilmiyor

4. Merhabalar,

Bu konuda forum sayfamızda yapabileceğimiz işlem bulunmamakta ama support size mutlaka yardımcı olacakdır.Support'a yapılan bildirimler titizlikle incelendiği için cevap süresi gecikebiliyor,Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.