16 level bo2 iris

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZeusPatroN(TM) tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben irislerimi 16 level yapmayı düşünüyorum ve bo2 lerimide 1 iris % kaç etki eder yada 1 bo2 güçlendiriciler en fazla ne kadar olur bunların cevabını verebilicek birisi varmı :D

2. ƒєŋα

ƒєŋα User

1-
    irisler en fazla (flaxlarda dahil) 6. seviye olmaktadır .
    2-
    iris ve flax geliştikçe etkisi artar

3. coder545

coder545 User

16 lvl yaptıgında taktıgın bo2 ye %15 etki eder.argen oldugunu var sayiyorum 10000*1.15*1.2*1.25*1.4*1.25=30187 kalkan .bu deger , kalkan argesi full iris tpli seviyesi 6 sepromlu %25 guclendiricili deger

ZeusPatroN(TM) bunu beğendi.
  4. ben chata 11 oldugunu ogrenmiştim ama 16 lvl bo2

5. benim yüklü miktarda urim var 1m 300-600 k küsür bunla bo2 ve irislerimi geliştiriceğim
    avantaj paketi ve geliştirme saatine denk gelsem çok iyi olucak geliştirme saatlerinin belli bir ayı varmı tahmini olarak ?

30 arge varsayalım 28 argeyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Haziran 2014
  6. Merhaba ,

Geliştirme indiriminin bellir bir zamanı yoktur yani sistem tarafından rastgele zamanlarda çıkartılır ve 1 saat süresi vardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.