16 level ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 28 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

irisler 16 level. apis ve zeus 16 level olsa ekstra güç verir mi ?
    mesala full havoç olnca yüzde 10 dmg fazla verior bunn gibi ====????

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Sizin bahsettiğiniz o geliştirmeleri yaptığınızda benim tahminimce beyaz seprom
    besleme yaklaşık 80k vuruş gücüne ulaşırsınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ağustos 2018
  3. MKS-705

MKS-705 User

droidlerden sadece zeus apis 16 level değil gerisi 16 level. en kısa zamanda 16 level yapıcam :D <3 teoriyi görelim bakalım ne kadar işe yarıycak . birde kaç veriyor % ?

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Benm şuan apis ve zeusum 16lvl fakat driotlerim açık değil yani 5lvllar oran %18.8 olarak gözüküyor 6 lvl olunca artacaktır.

İyi Forumlar.

5. Droitlerin 16 level olduğunda %6 daha fazla hasar verir ve %15 fazla kalkan verir.

6. MKS-705

MKS-705 User

8 iris + zeus + apis 16 level olunca bu dediklerniz oluyor anşalılan.

7. MKS-705 yanlış hatırlamıyorsam TR1 deydin en son 3 sene önce şu an hangi serverdasın gelsene TR1 e pm yollama varsa konuşalım

8. Droit 16 level olduğunda içerisine konan malzemenin özelliklerini dediğim şekilde arttırır. Yani bir irisiniz 16 level ise onun içine koyduğunuz lazer %6 fazla hasar verir veyahut koyduğunu kalkan %15 daha fazla kalkan verir.

9. MKS-705

MKS-705 User

aynen tr 1 deyim sıralamadıki adamları banlattım(hile kulanıyorlardı bota bırakıp kutu topluyorlardı vs)ondan sonra ortalık karıştı :D oyunu bıraktım şimdi geldim biraz oynuyorum.

tr 1 deyim hala ismini at ben sana ulaşayım :^<3

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.