16 Seviye İrisler

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve BALBAZAR tarafından 9 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BALBAZAR

BALBAZAR User

Admin abilerim ve kardeşlerim 16 seviye 8 irislerim patladı ilk kez. Onlara baya emek vermiştim geri almak icin bana yardımcı olurmusunuz Desteğiniz icin şimdiden teşekür ederim.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Patlayan İris, Apis ve Zeus diroitleri yalnızca bir kereye mahsus iyi niyet göstergesi olarak iade edilmektedir. Lütfen patlayan diroitler yerine yenisini almadan doğruca Support'a yazınız, daha önce iade almadıysanız iade edilecektir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  3. BALBAZAR

BALBAZAR User

sppporta yazdıktan sonra cevap ne zaman gelir acaba ?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Support ekibi genellikle 48 saat içersinde cevap vermektedir.

İyi forumlar.

5. bu olay büyük bir emeğin çöpe gitmesi anlamına geliyor kendinize bunu yapmayın bunun yerine düzenli olarak dirot tamir cpu takılı ve hakları dolu oalcak şekilde belli bir seviye urinin de altına düşmeden oynarsanız kendi emeğinizi korumuş olursunuz buna dikkat ediniz :) yazıktır...

6. Droit tamir cpu 2 varken patlar mı ? Bir yüzde belirtilmiyor açıklamasında.

Eğer tamir cpu olmasına rağmen patlarsa support geri verir mi ?

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Droit Tamir CPU ' nun çalışması ( Devreye girmesi ) için Tüm Droitlerinizin hasarı yokken , %0 ' da iken geminize takmanız gerekmektedir.
    Eğer Droitlerin herhangi birinde hasar varsa , CPU Çalışmaz. Ayrıca her ne olursa olsun daha öncesinde diroit iadesi almadıysanız diroitiniz geri iade edilecektir.

İyi forumlar.

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  8. BALBAZAR

BALBAZAR User

iade almak istiyosanız beyler sakın bida üstüne almayıın direk sıporta yazın bak ben suan 500-700k urim cöpe gitti siz sakın olun bu hataya düşmeyin iyi oyunlar dilerim...

Manitu bunu beğendi.