16 seviye lf4 mü yeni lf4 mü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NoName45_ tarafından 7 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NoName45_

NoName45_ User

Arkadaşlar merhaba, öncelikle gemimden bahsediyim biraz. Apis zeuslu spartanlı irisler 16 seviye kalkanlarımda dün 16 seviye oldu ancak bundan sonra ne yapacağım hakkında kararsızım. Bir kaç kişiye sordum kafam iyice karıştı, droit düzenlerimde eksik. lf4 leri geliştirmelimiyim sizce yoksa yeni olan lf4lerden mi toplamalıyım yardımcı olurmusunuz?

2. kesinlikle yeni lf4ler. normal lf4leri geliştirmek hata olur. sana tavsiyem hiperplazmid ve kararsızları lf4 leri biriktir.

3. Dun itibari 16 hiper 20 kararsiz 16 yaptim pisman degilim x4 100leri goruyor artik tavsiyemdir

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Yeni lf4leri almaya çalışmanızı tavsiye ederim, normal lf4 lerinizin geliştirmesi zaten yoksa bunları geliştirmek için uğraşmayın derim.

İyi forumlar.

5. NoName45_

NoName45_ User

fikirleriniz için çok teşekkür ederim :) konu kilitlenebilir

6. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.