160 bin uridum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve terussim tarafından 15 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. terussim

terussim User

Merhaba arkadaşlar full kalkan lf3 8 irisli aegisim 160 bin uridum oldu pet 8 level kami 3 acaba direk uçuş tasarimimi alayim yoksa zetaya basip artan olursa uridumdan öylemi uçuş düzeni almaliyim birde hangisini almaliyim,61 korsan kutu var onlari zeus gününde basmayi düşünüyom

2. Bence uçuş düzeni al. Kutularıda dediğin gibi zeus gününde açman daha karlı olacaktır. Düzen olarakta burguyu öneririm.

3. EzzCooL

EzzCooL User

Zeta açmak çok karlı hele de x2 de.50 anahtar 100 günlük dosyası havoc şansı,şeref vs vs.Ama az önce 92 parça olan zetaya 80k uri bastım ve 107 ye ilerledi.Böyle bir şanssızlık daha görmedim.Ben zeta aç derim ama benim kadar şanssız san elini bile sürme.Uçuş düzeni alayım dersen bence kalp al(tabi yoksa).Burgu iyi vuruyor fakat kalkan gücün deşüyor kasılırken zevkli olmuyor (tabi bence).

4. terussim

terussim User

şansli günümdeyim ondan zeta açiyim dedim 21 parçam varmış yaklaşık 75 bin uriye açtim vallaha sanki bu işin azcikta taktigi yok gibi degil extra dpler full olunca daha gelmiyormus diye 1 söylem duymuştum galiba doğru gibi birde 80-90 parçaya kadar 100erli basiyorum ondan sonra 10arli basiyorum çarpan 6ya gelmeden öyle daha fazla parça elde etme ihtimalim oluyor özellikle son 5 parçada çarpan 5 ile açtim mesela zeusu vaktin varsa uridum icin biraz daha kas bendede 5 parça kaldiydi geçen hafta ayni şekil açtim

5. bence güve alabilirsin uçuş düzeni olarak kapılarda oldukça işe yarıyo kutularıda aynı arkadaşımızın dediği gibi zeus gününde aç ya da indirim çekip + indirim gününde 2 veya daha fazla zeta açabilirsin (en kötü %15 indrim gelse + %30 sende olsa % 45 indirim 55 uriye gelir 2909 gg gelir sende biraz palada kasarsın 150 k urin olur + 150 anahtar + 300 arge dosyası (şansa göre ) 6 4 veya 2 havoc un olabilir bence zetayı dene derim aynı uri sana geri dönecektir )

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Diroit uçuş düzeni indirimi günlerinde kalp,burgu almayı düşünebilirsiniz.

Apis Zeusu olmayanlara her zaman zeta kapısını öncelik öneririz.

Gaminet anahtarlarınızla Apis Zeus helix lf4 günlerinde eksiklerinizi tamamlarsınız.

Bol şans ve İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.