Destek 175.000 uri var yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 9 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

26 LF3
    10 BO2
    7 İris
    10 Arge
    7 level P.E.T (kami 2 , hammadde 2)

Aegis almayı planlıyorum biriktirip.
    Kolay biriktirme yolları önerirmisiniz ? Cubikon , kristallon kesiyorum zaten bunlardan başka..

2. Merhaba,

Yeni haritadaki ufak yaratıklar ve cubikon en iyi yöntem olacaktır sizin için. Uridium ile de bence anahtar almak daha mantıklı. Ama yine de sizin bileceğiniz iş tabi :)

İyi Forumlar.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer canınız pala toplarken sıkılmıyorsa kapı açarak da kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. murat1299

murat1299 User

4x de katlayıcı alıp kutu topla rahat kalan uriyi kasarsın 1 haftalık katlayıcılar var onlardan al kutu topla hem gg hem cephane hemde uri toplamış olursun

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis gemisi gelişmekte olan oyuncu arkadaşlar için çok güzel bir gemi.4-5 haritasında hem görev yapıp hemde urıdıum kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. FairyMind

FairyMind User

Anahtar almak mi ? Bo2 lerim bile tam degil modum :) aegis almayi dusunuyorum.Pala toplayabiliyorum zeta acicam zaten baska tavsiyesi olan varmi

7. CAREMELA_

CAREMELA_ User

evet dükkana gir pazar gecesi saat 20:00 ile 21:00 arası 330 bin uri al 330x3=990 bin urin olur en basiti

8. FairyMind

FairyMind User

Caramela cok alakasiz bir cevap .. Mesaj kasıyosun sanırım

CAREMELA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.