18-2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu zeta kapısıdır ki o nasıl bir kapı 18 kere yaptım ve sadece 2 havoc alabildim :d sans diyorlar %33 diyorlar bu sans bana hic uyramıyor be abi sizden ricam ise havucları kacta kac yaptıgınızı yazarsanız kendimi tekrar motive edebilirim belki :D

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konu doğru bölüme taşınmıştır

iyi forumlar

3. Ancasin

Ancasin User

Moralini bozmak gibi olmasın ama madem rica ediyosun ben söyliyim :) 9 zetada 4 havocum şuan.

4. 4 zetada 3 havoc :)

5. 26 zetada 18 havoc :) Zeus kutusu için zeta yaptım durmadan havoc geliyor bıktım usandım artık :(

6. Ancasin

Ancasin User

Ne güzel derdin var öyle :D

7. 16 zeta 5 havoç 50 de felan fulleriz artık herhalde.

8. hangi saatler arasında yapıyorsun öyle aga :D

ben 16-5 yapsan yine sevinicem 18-2 ne demek abi allah aşkına artık yemin ederim 253 bn uri var 100 kutu ageisim yok ama uryle almıcam ageisi şimdi 400 m kusur credi var crediyle alıcam uriyi hem kutu alıcam şimdi var olan kutular ve uriyle toplamda 271 kutu geliyor 12 lf4 um var lf4 gununde kutu acmayı duşunuyorum kardeşim

bu arada argeyi zeta sagolsun 32 yapıcam bir zeta kaldı yapmama :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Temmuz 2014
  9. 20 zetada 10 yapıp havocları fulleyince bıraktım :D

10. bende 20 de tamamlayamam ama tamamladıgımdada devam etmeyi duşunuyorum ganimet anahtarı icin ama herkulede gecebilrim kardeşim bilmiyorum tam ama bir tamamlayımda şimdi başka bir şey istemiyorum bıkkınlık geldi artık cunku

11. aynen su anda bende o bıkkınlık yüzünden vazgeçtim 4 tane herkülüm var kappaya gireyim artık diyorum bi cesaretle ama sonra ... :D girsem mi?

12. sen bilirsin inş herkulude tammlarsın kardeşim ÇD

13. Supreme

Supreme User

5 Zeta'da 5 Havoc :)

14. abi sen ne kullanıyorusn o kafadan bende istiyorum :D

15. Supreme

Supreme User

Su tavsiye ederim :)

Gerçekten Şanslı birisi olduğum doğrudur :D

16. yok abi ya ben kesin herkes cennete giderken ben cehenneme gidicem o kadar sansısım yani :D

17. edinak1979

edinak1979 User

11 zeta 8 havoc 8 irisim zaten full oluyorum :D:D

18. 1 tane daha yap bence :D apis icin kardeşim senin iicin daha iyi olur

19. edinak1979

edinak1979 User

apis 21 zeus 5 parça apisim geliyor yakında :D:D

20. ben apisi aldımda zeus icin kutu acmıyrum 3 parca ,d lf4 gunune biriktiriyorum kutuları

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.