18-2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. riddick26

riddick26 User

16 zetada 5 havoc

2. 20 zeta 6 havoc son havoc da 20.zetadan geldi

3. Sürekli ard arda gg kullanma mesela 5 gün boyunca gg kullanma hiç ara ver biraz sonra tekrar başla. Daha çok çıkar böyle yaparsan.

4. anlamadım gg basmıcakmıyım? kapı nasıl acıcam o zaman kardşim benim kapıyı actıktan sonra 5 gün boyunca hc gg basmıyım sonra kapıyı mı yapıyım bunu mu demek istiyorsun?

5. Hayır, mesela 5-6 gün ara ver. 5-6 gün boyunca kasıl mesela hiç gg basma palladium toplama. 5-6 geçtikten sonra palladium toplamaya başla ggleri bas kapıyı yap. Her kapıyı yaptıktan iki gün sonra biraz ara ver, yoksa havoc cıkma ihtimali düşer. Böylece daha çok havoc çıkartabilirsin.

6. şimdi diyelimki 2 tane kapı actım 2 zeta kapıya hemen girmedim biraz bekledim 1 hafta diyelim sonra 2 sini peş peşe yapsamolur mu ?

7. İllaha 1 hafta bekleme onu örnek verdim mesela bir kapıya gir ve o kapıyı bitir sonra 2-3 gün bekle tekrar gir peş peşe yaparsan havoc verme olasılığı düşüyor.

8. hım mesela aga ben bak 3 gunde 1 zeta acıyorum gece gunduz paladayım şimdi o zaman 2 tane acıyım kalsın biraz sonra 1 ini yaparım biraz daha kasılır digerini yaparım olur heralde

9. Mesaj yazmaktan elim kurudu kardeş nasıl istersen öyle yap :D

10. tamam kardeşim benim teşkür ederim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.