18 LEVEL GÖREVİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cılqın★TurK tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SAYIN moderator abılerım sorum şu :
    ben 18 level oldum ancak ( mars bayragı altında ) ( lf 4 veren görev ) dıye bı gorev varmıs dedıler bana, bende o gorev gozukmuyor, ( oyle bır gorev yok yanı goremıyorum ) ne yapmam gerek gorev kalktımı

2. o lf4 görevi epik bir görev yani o görevi alabilmen için ilk öncelikle 18level görevlerinin hepsini tamamlaman gerekiyor ondan sonra o görevi alabilirsin.

3. Kilitli görevlere bak orada lf4 görevini bul görev alma butonunun üstüne gel görevin açılması için yapman gereken görevleri gösterir.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bahsettiğiniz lf4 görevi öncesi bazı görevleri yapmalısınız.O seviyede açılan bütün yaratık kesme görevlerini yaptığınız zaman lf4 görevi aktif olacaktır.

İyi forumlar

5. (Patiq)

(Patiq) User

1 lf4 e kral olunmuyokı ben o goreve ugrasmıyorum bıle zamanım oldukca yapıcam artık

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu hakkında bilgi veren arkadaşlarımıza teşekkürler. :)

Görevi alabilmeniz için istenilen görevleri yapmalısınız. Ayrıca görevi görebilmek için görev alım penceresindeki kilit aktif olamlıdır.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.