1BL ,2BL, 3BL

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve polemikk tarafından 27 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. polemikk

polemikk User

bu maplarda takip nasıl hızlı kasılır 8 tane promethus lazerim mevcut
    hedef centrion almak şuan tartarusla takılıorm syborg yok
    spartanda yok ma ful havoc ful herkül dizili pet protokolleri işe yarıcaklar ful dizili
    palacı gemiyim günlük min 4k pala kasarım sadece pete toplattırom

ful promethus olmak için ne gerek ve 2.sorum centrion alsam kar edermiyim durumum syborgluya göre iyileşirmi tasarımsız centrion ile.......

tiyolarınızı bekliorm..saygılar..

rütbe : üsteğmen

2. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Bu durumda size Centurion almanızı önermiyorum. V.O.T etkinliği ile birlikte Solace gemisine yükseltme modülleri geldi, Birleştirme sisteminden veya Savaş Bileti ile buna sahip olabilirsin bu yükseltme modülü NPC lere %15+ hasar vermekte Centurion gemisine vereceğiniz 200 ganimet ile de Prometus lazeri yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

polemikk bunu beğendi.
  3. polemikk

polemikk User

çok sağol şekerle modülü açtım gemide vardı zaten artık sepromla sıktığımı sarı taşlada vuruor bi rahatlık geldi teşekkür ettim :)

4. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Sormak istediğiniz, merak ettiğiniz başka soru yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. polemikk

polemikk User

kitle üstad

6. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.