Destek 1m uri çekeceğim ne yapayım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 666Vΐpέŗ666»Ìmрâçţ tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar birkaç gün içersinde uri çekeceğim.
    330k uri çekicem x3 te eder 990k bendekilerlye beraber 1m.100k falan oluyor ne yapmalıyım?

• 20 levelim( 21 e 700m tp kaldı)
    • 29 arge
    • 3 hangar, citadel(citadel elite) vega goli (spectrum ve centaur)
    • 3 havoc
    • 8 iris 1 apis, geliştirmeleri 7-10 arası karışık
    • 4 lf4
    • yeterince kalkan ve lf3 geliştirmesiz.
    •pet 15 lvl kami3 otomadde 3 düşman bulucu 3 vs vs
    • 3 havoc
    pala toplayıp kapıları açmaya çalışıyoruz
    kronosun açılmasına 7 parça kaldı.(5 lambada 2 epsilon eksik)
    server; iskandinavya 2 yani kalabalık değil elit alıp baskın yapma gibi birşansım yok.
    neler yapmalıyım? çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum :)

2. webce

webce User

valla yapacagın tek şey havoclarını tamamla ama kalabalık olmayan bır serverde kapı yaparak urini kazanırsın parana yazık olmasın bence

3. ya kapı aç ya da lf4 ve zeus için anahtar alıp özel günlerde kutu aç

4. pala toplamak okadar kolay değil, sadece sabahlarsam toplayabiliyorum palayı palada full kesiyorlar acımaları yok, uri çekip onlarla savaşacak düzeye gelmem lazım

5. VΛLVE™

VΛLVE™ User

bence uri çekme parana yazık madem server kalabalık değil tek başına full elitte olsan ne yapcan bence para harcama boş servera

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak irislerinizdeki geliştirmeleri tamamlayın bu şekilde hem vuruşunuza hemde kalkan değerinize kötü etkiler yapar.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.