1M Uri Lazım :/

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖmerBey tarafından 10 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖmerBey

ÖmerBey User

Merhabalar yaklaşık 1 milyon uridiuma ihtiyacım var gemimde zeus ve birkaç diroit düzeni eksik gerisi full en hızlı nasııl kasarım daha öncelerden 200k 300k uridium gibi rakamlara çıkabildim ama uzun sürdü en hızlı şekilde nasıl kasabilirim ?

Son düzenlenen: 10 Haziran 2017
  2. Uridium biriktirmek oldukça zahmetli. Eğer P.E.T.'iniz var ise bir kaç gün(sıkılmamak için günde bir kaç saat) paladium haritasında zaman geçirip. Alfa, Beta, Gamma kapılarını açıp sadece Beta Kapısını X-1'e göndermeniz taraftarıyım. Bunu sürekli hale getirdiğinizde, iki günde bir Beta hatta inatçı olursanız günde bir adet Beta kapısı açarak Uridium biriktirebilirsiniz.

Kapılarda Uridium kasma mantığı hem Galaksi Kapılarına Enerji harcadığınızda kazandığınız elit lazerlerle hemde kapı sonu ödüllerimde gelen x4 Lazerle Uridiumunuzu kasmış, elitlerinizi biriktirmiş olursunuz. Şöyle düşünün eğer haftada 5 Beta kapısı tamamlarsanız sadece Kapı ödüllerinden kazancınız 200.000 Uridium. :) Az gibi gözükebilir ama ay sonu 800.000 Uridium ve 800.000 x4 Cephane kazanmış olursunuz, Galaksi Enerjilerden gelen x2,x3, elit roket ve diğer ögeleri saymıyorum bile.

Veyahut geminizin özelliklerine göre Cubikon ya da Kristallon keserekte gerekli uridiumu kasabilirsiniz. Lakin 1.000.000 uridium için; 7813 adet Kristallon kesmeniz gerekmekte. Aylık hesaplandığında, günde; 260 kristallon kesmelisiniz. Ortalama 2 dakikadan hesaplasanız; 510 dakika(8,5 saat) yapar.

Keyifli forum ve oyunlar.

ΛнŤΛþØŤ bunu beğendi.
  3. DAİMON

DAİMON Guest

Merhaba,

Paladium toplayarak,x2 gg gününde zeta kapısı yapabilirsiniz.Eksik hovoclariniz var ise onlari tamamlarsiniz,aldiğiniz kutularlada ZEUS diroitinizi alirsiniz.uridium ve cephanenizde de artma olur böylelikle.

İyi forumlar

4. ÖmerBey

ÖmerBey User

Öncelikle yanıtınız için çok teşekkürler işime yarayacak çok fazla bilgi var,

Açıkçası ben pala toplamaktan sıkılmıyorum ama beta kapısını açmam için ne kadar pala toplamam gerekli bir bilginiz varmı?

5. 15 paladium 1 enerji yapıyor. Beta için ortalama 700 enerji yeterli olur gibi(Alfa ve Gamma hazır beklerse sadecce Beta için parça çıkacaktır. 700 Enerjide 10.500 paladium yapar. Ben iki saatte 4500-5000 topluyorum. :)

Asıl ben teşekkür ederim. Bu gün x2 günü kapılara!!!

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Tercih meselesidir ancak ,alfa ,beta ,gama kapı açılırken birbiri ile bağlantılı kapılardır.Haritaya yerleştirmeden sadece bir kapı için basarsanız diğer kapılara parça çıkmayacağından genel anlamda 3 kapıda zarardasınızdır.
    Açılan kapı haritaya yerleştirilir enerji basmaya devam edilir ,1 kapıdan 2 adet yani haritaya yerleşen ve yedeği hazır olunca kapı parçası basmaya ara verilir.Kapılar bitirilince devam edilir.Bu şekilde yaparsanız daha karlıdır yoksa genel anlamda 3 kapı maliyeti çok fazla olacaktır.

Keyifli forumlar.

ΛнŤΛþØŤ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.