1m uri ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 hangar goli,aegis
    8 iris hepsi 16lwl gelistirme 1 havoc
    33 lf3 3 lf4
    20bo2
    20 g3n
    25 arge
    Pet var butun her seyi var kami ve toplama 3 lwl menzil pro.6 tane 3 lwl
    Skylap ful
    Hezarfen var
    Ucus duzeni 2 adet guve,elmas
    kapılardan zeta ve alpha açık
    rütbem teğmen çok düşük benı güçsüz sanıyorlar :(
    1m uri alıcamda ne yapayım yardım edermısınız apıse 800k istiyor bu arada %30 indirim dahil

2. Merhabalar, Apis Ve Zeus'u Unut Bence.. 4 Tane Fazla LF3 için 1M uri Değmez. Uçuş Düzenlerinde İyi, Elmas Ageis İçin Çok İyi Hatta. Bence LF3 lerini ve Kalkanlarını 16 Levele Geliştirmelisin. Gerçekten Çok Faydası Var. İyi Forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2014
  3. Heterodox

Heterodox User

lf3leri kesinlikle geliştirmeyin ileride ağlarsınız
    onun yerine apis ve zeustan önce havocları yaparsanız yüzde 10 bonus için 8 havoc yeterli olur
    kapıları palla toplayarak yapacağınızı düşünüyorum petinizdeki radar sayılarını arttırın ve kalan uridiumu argeye verin

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. RaViper

RaViper User

Merhaba heterodox arkadaşımında dediği gibi lf3leri geliştirmemelisin çünkü lf4 lazerlerini fulleyeceksin ileriki zamanlarda onları 16. seviye yaparsın.kalkanlarını 16.seviye yapabilirsin kalp uçuş düzeni alabilirsin.Ama ben senin yerinde olsam 150-200 anahtar alırdım zeus-apis günlerinde.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu uridiumla zeta yapabilirsiniz.Havoçları tamamlamanız vuruşunuzu arttıracaktır.Ödül olarak alacağınız anahtarlarla açacağınız sandıklardan lf4 ,Apis,Zeus ve tasarım bulma şansınız olacaktır.

İyi forumlar.

6. peki modum full zetayamı basmalıyım ?? birde 1m uriyi basarsam elıt durumum iyi olurmu?

7. Ben olsam yarısına kutu açar kalan yarısına da uçuş düzeni alırdım çünkü 1vs1 ws lerde taktik geliştirirsen kendine, kaybetmen zorlaşır.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bütün uriyi zeta yapmada kullanabilirsiniz.

Havoçları fullemeniz size yüzde 10 vuruş avantajını kazandıracaktır.

Kapılara basarken hem günlük dosyası hemde elit mermi kazanacaksınız.

Geminizin durumu zeta yapabilecek kapasitede.

Keyifli forumlar.

9. modum hesapladımda tam olarak 12.500 gg olarak oluyor %30 indirimle full zetaya bassam kaç zeta açılır birde kaç havocum olur

10. Heterodox

Heterodox User

5-7 tane zeta açılır

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kaç galaksiye açılır,tam rakam vermek zor.Çarpanları yakalarsanız kolay açılır.Ama yinede ortalama 1300-1500 gg ye açılıyor.

Kapıları yaparkende urıdıum gelecek.onlarıda hesaba katmalısınız.

İyi forumlar.

12. aynen bi zeta 70k felan veriyor 5 tane açsam 350k uri ucus düzeni almak istiyorum birde indirim var tabi

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ortalama 1500 gg ye açabileceğiniz bir kapı.Bu ortalamaya göre bir hesap yaparsak 7 8 adet tabikide şansınız önemli rol oynuyor.Çarpanlardan çıkacak olan parçalar bu sayıyı arttırır veya azaltır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.