1m uri sıfır gemı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve pasaklı tarafından 13 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pasaklı

pasaklı User

3xde 330k urı cekecegım hesap baslangıc hesabı daha 1haftalık kayda deger bırsey yok yanı urıyı nasıl kullanmamı dusunursunuz lf3 ve bo2lerın bır kısmını credı ıle almak ısterım ama credı kasmak ıcınde bıraz guclenmek lazım. kac lf3 kac bo2 yetenek? kactane ırıs alım? neyapaytım yanı aegıs alayımmı mesela?

2. Merhabalar;

Belki biraz zorlanırsınız ama bence ilk etapda credi ile alabileceğiniz şeylere uridium vermeyin tabi bu size kalmış birşey.Biraz arge yapın en fazla 3 veya 4 iris alın ondan sonra zaten yüksek miktarda istiyor uridiumu.Vip alacaksanız pet alın onuda kendinizle beraber başlangıç görevlerini yaparken seviye atlatırsınız 8 level olduktan sonra şayet vip alacaksanız kamikaze 3 modülü alırsınız.

İyi forumlar.

Life bunu beğendi.
  3. Life

Life User

1m uri ile pek bisi yapamasin sana tavsiyem.
    pet al 50 u.
    kami 3 50 u.
    3 lv yagma 25 yada 35
    2 lv tic modul 12.500 u.
    oto ham toplama 25 u.
    Tamir 2.500 u.
    dusman bulma 25 ila 35 civari
    birde alabiliyosan gemi icin korumalar var bi 100 bin u. Da o

protokoller
    3 lv. Menzil 25. U 7 tane alsan yeter
    7 tane slot yata 100 bin u.

Bu pet sana ilerde degil her an yardimci olacak kardesim pet oyunun en onemli seyi

Pet ile yapabileceklerin

tic modulu ile gunde 30m C. En dusuk
    Ham top. Saate 500 pala
    Oto yag. gunde 10 , 20 bin u.
    Kami 3 le kapilar

Son düzenlenen: 13 Haziran 2015
    pasaklı bunu beğendi.
  4. Life

Life User

500 ila 600 bin u. Tutar gerisini bence arge yada sw ucuz sa Ticareten ageis veya uriyle ageis al arge dersen 12 argen olcak. Ageis dersen daha erken ama isini gorur.

pasaklı bunu beğendi.
  5. pasaklı

pasaklı User

onerı ıcın tesekkurler ama tıc modulu ıle gunde 30m credı demıssın tıcaret modulunu nasıl kullanacagım kı? hıc tıcaret modulum olmadı kı:) gelıstırıpmı satıcam? yoksa npcden topladıgım gıbımı?

Life bunu beğendi.
  6. Life

Life User

Simdi kardesim sole isk2 gel ilk once iris ,lf3 , bo2 ler cok ucuz 10 sa. Ham. Katlayici al saden isk2 de 200.000k filan ucuz gorunmezlik al birtane 10k felan 12 lv ol veya her hangi bir yerde hamade topla ama tavsiyem cubi mapi adamlar cubi kesin progetit ciksin onlar pet patlatsin sen hammade topla sonra cubi hammadesini al sat sonra sinirsiz. Kullana bilirsin nerde olursan ol 3 dk bir cubi kesen oluyo cubikon mapinda saden 2 lv tic modulu 2 dk sure ile hammade satmaya gidiyo geliyo rahat kasarsin C. Credic satma islemi seref artikca fiyata artiyor 1 adet 1.000 C. Maksimum Ha bu arada Onemli degil :)

lf3 10 15m geceleri 7m
    bo2 de ayni fiyat
    iris 10m 15m gece 1m kadar dusuyo

7. senberk99

senberk99 User

Ben sana söyliym kardeşim bence 1m uri ile
    15lf3 15bo2 al 15 de elit hız toplam 330 k uri eder kaldı 660k
    660k ile
    Pet al (8level yap sonrasında hammaddeci oto toplayıcı ve kami 3 al ) =175k
    Kaldı 485k bunla ile
    lf3 sayınızı 31 yapın (kaç olduugunu bilmediim için 15 tane alın dedim yeterli olacaktır şimdilik bnece )
    1 ek hangar alın =50k
    ---Bence aegis almayın.Ben aldım pişmanım
    ---Kaldı yaklaşık 450 k uri bunun hepsini argeye yatırın kesinlikle yatıırn yaklaşık 18-20 arge arası olursunuz.Çok etkileyecek ben 16 argeyken sab x3 le kesemiyodum cubiyi şuan 25 argeyim çok rahat kesiyorum.
    ---SON olarak %25 indirim alırsanız(haftalık 3.5tl) uridiumlu malzemeelerde %25 indirim kazanırsınız.Mesela 990k çekecekseniz bunu 1.200.000 gibi harcarsınız.Argeniz de 24 e yaklaşır.
    ---Bu arada irislerin ilk 2 sini uridium ile alabilirsiniz.Sonrasında bekleyin credi ile yavaş yavaş alın.Cubi kesenlere katılabilir çöpünü alıp petinize ticaret modülüyle sattırtabilirsiniz.

pasaklı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.