1m Uri (yeni başlayan bir hesap)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sametonur1905 tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,
    Bu tür konulardan çok sıkıldınız diye tahmin ediyorum, herkes x kadar urim var nasıl harcamalıyım diye fikir istiyor. Ancak benimde yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Gemimin özellikleri ;
    20 LF3
    10 B02
    15 Elit hız
    1 İris
    0 Arge
    0 Diroit düzeni
    0 Galaksi kapısı
    Petle alakalı hiç bir şey yok.

Soru basit, hesap sıfır denilecek kadar az ekipmana sahip. 1 m Uridiumu gelişimim için en verimli şekilde nasıl harcamalıyım. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürü borç bilirim :)

Dipnot : Vipden %5, ve paketten %25 indirim ile birlikte %30 toplam indirime sahibim. Bunu hesaba katarsak sevinirim.

2. Kardesim 1 M uridium;
    -Pet=35.000 uridium
    -Ardindan Peti gorevlerle 8 level yapin.Sonrasinda
    -Kamikaze Modulu 3 =35.000 uridium
    -Hammadde toplayici 3=25.000 uridium
    -Otomatik toplayici 3 =25.000 uridium
    -Ticaret modulu 3=25.000 uridium
    Ardindan %15 indirimi bekleyin ve 475 tane anahtar alin=500.000 uridium
    -Kutu veya palladium toplayacaksaniz 3 tane 3. seviye radar alin.=50.000 uridium
    -Apisi 20. parcadan sonra alin=100.000 uridium
    -Lf-4 gunu acin tum kutulari
    -Kalp Elmas ve Guve ucus duzenlerini alin.=210.000 uridium
    Toplam =1 m uridium gibi bir deger tutuyor

TSUNAMI•™ ve sametonur1905 bunu beğendi.
  3. Çok çok teşekkür ederim tam istediğim gibi detaylı ve açıklayıcı bir cevap vermişsin. Gemi olarak aegis almalı mıyım peki bunlardan birinden kısıp kasılmam da yardımcı olur mu ? Diğer bir sorum Cerrah tasarımlı paketi mi almalıyım 2 tane 150bin alarak 2 hercules tasarımı mı almalıyım ?

4. Kardesim yemekteydim yazamadim kusura bakma
    Kesinlikle 2 herkulesli paketi almalisin.
    Zaten Cerrah illa ki dukkana gelecek o zaman alirsin.
    Aegis sizin seviyenizdeki bir hesap icin yani gelismekte olan bir hesap icin cok yararlidir.
    Bana kalirsa 175.000 gii bir degere iniyor vip+indirimle Kutu anahtarinin sayisini 350 ye dusurup+apisi apis gununde(%25 indirim) ile alip+Radarlardan vazgercerseniz aegisi alabilirsiniz.Aegis gercekten cok yararli olacaktir.
    Cerrah full+full olmadiktan sonra fazla da ise yaramaz.Benim hesap fena degil ben de herkulesli alcam cerrahi bosverin.Zaten tp seref icin exalted veteran var ikisini bir arada veren aegis veteran var enforcerla arasinda %1 hasar farki var.1 jenerator slotu eklemesi disinda super otesi denilebilecek bi ozelligi yok.egis cok iyi olur.

sametonur1905 bunu beğendi.
  5. Petimin kutu toplamasından feragat etmek istemiyorum açıkçası, çünkü oradan gelecek uridium ve enerji ile gglere basıp kapıları ve argeyi öyle ilerletmeyi düşünüyorum. Apisin parça birikmesine zaten bir hayli vakit var oradan ve birazda sandık anahtarlarından kıssam daha iyi olur gibi. Tekrar cevapların için teşekkür ederim.

Bir sorum daha var, peti aldığım an ve 8. seviyeye ulaştırdığım an bu söylediğin ekipmanları ona takabiliyor muyum yoksa bu ekipmanları takabilmek için pette açmam gereken ekipman slotları var mı. Varsa bunların uri bedelleri bana kaça patlar ?

6. Petinize kutu toplatmak icin
    3 tane 3. seviye radar ve otomatik toplayici 3 yeterli olacaktir.
    Peti 8. level yapinca tum 3. seviye modul/protokolleri alabilirsiniz.
    Peti aldiginizda 1 lazer 1 modul 1 kalkan ve 2 protokol slotu acik olarak veriliyor.2. ve 3. modusl slotlarini acmaniz yetecektir.Bu sekilde ayni anda 3 modulu bir gemide tasiyabilirsiniz.Bu 2 modul slotunu acmaniz 30.000 uridium tutar.Vi indirimi de katarsak 21.000 uridiuma duser.3 radari ayni anda takmak icin 3. protkol slotunu acmaniz yetecektir.Bu da 4000 uridium gii bir fiyattir.Yani burasi 25.000 uridium tutuyor.Biseycik degil :)

7. Artık soru sormaktan utanıyorum, foruma kayıt olduğumdan beri sürekli soru sorar haldeyim sordukça yenisi geliyor aklıma cevaplandıkça kafamda bir şeyler oluşuyor ama hala bitmedi :D Yardımcı olduğun içinde tekrar teşekkürler.

Şimdilik son bir soru sorayım :D 2 Hercules tasarımı aldığım zaman bana bir katkısı olacak mı yoksa kaç diroitim varsa(diyelim ki8) hepsine bu tasarımı taktığım zaman mı bir katkısı olacak ? Ve katkısı nedir, tekraaaaaaaaaar teşekkürler :D

LastShot12345 bunu beğendi.
  8. Hic onemli degil.Ben size yardim etmekten mutlu oluyorum.Istediginiz kadar sorabilirsiniz.
    Hercules Diroit Tasarimi
    Havoc diroit tasarimina benzemiyor.Ornek 8 diroitiniz var.1 diroitinizde herkules varsa O diroitteki kalkaniniz %15 artacaktir.2. herkules 2. diroittinizdeki kalkaninizi %15 arttiracaktir.Ve ayrica tum diroitlerinizde Herkules Diroit tasarimi bulunursa Darbe puanlariniz %20 artacaktir.
    Yani Herkulesin 2 ozelligi var
    1. si 1 tane de olsa %15 kalkan artmasi
    2. si tum diroitlerde olursa %20 dp arttirmasi.
    Fakar size sunu soylemeliyim Irisler+Bo-2 ler 16 level degilse Herkulees kalkani cok az bir oranda arttiriyor.
    Bu yuzden Herkulesler Havoctan sonra yapiliyor.
    Fakat yinede Bastan olmasi yararli olacaktir.Illa ki bi gun gerekecek.

9. Ben olsam 330k uri cekip cerrahı alırım.Sonuçta değeri 300 bin uridium.Trde oynuyorsan hızlı gelişmek istiyosan bence 2 ve 3. iriside uriyle al kalanını crediyle al.Pet al.8 level yapıp hammadde toplayıcı,otomatik toplayıcı,ticaret modulu,kamikaze (3.seviye olmak şartıyla)al.4 tanede radar 3 al bence.Tabi radarları koyman için uriyle slot yeri açman lazım 5 bin civarı bi uri çok değil.Diroit düzeni ilk bence kalp elmas al.Bide klasik vazgeçilmez LF4 günü ganimet aç.O ganimetlerden epey apis parçası gemi tasarımı felan cıkarırsın eğlenceli olur.Eğer tabi 330k uriliği alırsan bide cerrah gelicek çok zevkli olur oynaması.

10. 2 tane 150bin şeklinde almak 500er gg açısından da hercules açısından da daha mantıklı geliyor. Gelişmekte olan bir gemi için herkes aeigisi öneriyor, muhtemelen goliath yerine aegis kullanacağım. Bu şartlarda Cerrah tasarımı full + full olmadan pekte bir avantaj sağlamayacak bana, full + full olmamda pek yakın olmadığı için 2 tane 150 daha mantıklı gibi görünüyor.

11. Ben yukari yazdim herkuelsin ozelliklerini isterseniz bakin :)

12. Şahsen bende aegis var hiç kullanmıyorum az vuruyor diye.Ben goliyle tüm yaratıkları kaçarak kesiyorum zorlanmadan.Hem canımda gitmiyor.

13. Baktım ve onu göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldım zaten, tekrar teşekkürler yanıtlar için :)

14. Hercüles:Mavi renkli tasarımdır.Takılan droidin için konulan kalkan jenaratörünün gücübü %15 arttırır.Tüm droitler hercüles olursa ayrıca geminin Darpe puanını %20 arttırır.Hercüles Kappa kapısı ödüllerinden çıkma şansı vardır
    Forumda buldum sadece diroitin içindeki kalkanı %15 artırıyor sanırım.Öyleyse pek iyi deil bence

15. xdgirl

xdgirl User

Aegisi gözünde o kadar büyütmene gerek yok aegisle 3 k vuruyorsan goliathla 4-4.5 k vuruyorsun goliatla kacarak vurursan canın bile azalmaz ben olsam goliath alır cerrah tasarımını alır uri ile de burgu alıp sürekli cubide kasilirdim ordan gelen credi ile irisleri fullerdim herculesa bence erken

16. Şahsen bende kaçarak kesiyorum herşeyi.Bu yüzden şimdi keşke kalp tasarımı bile almasaydım diyorum onun yerine 50k daha katıp burgu daha iyi

17. Evet bende bunu yazdım.Ve doğru.

18. Konu kilitlenebilir.

19. Merhaba ,

Konu çözüldüğünden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.