1M Uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **B*A*R*A*N** tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. X3 saatinde 1m uri cekicem vip+indirim var 175 k sına simsek vega alicam geri kalanina gelistirmemi yapsam apisi mi acsam kararsiz kaldim sizce ne yapmaliyim(apis vip+indirimle 630k ya geliyo)
     
  2. SpookS

    SpookS User

    Merhaba,

    Apise o kadar fazla uridium vermek kötü olur.Sinek ve vengeance gemisi seçimlerinize gelirsek.Bence artık sinek gemisinin devri PUSAT ile kapandı.yani sinek gemisi yerine PUSAT tasarım daha iyi olabilir.Geliştirme yapamanız için çok erken.Daha fazla ekipman apmak için anahtar alıp kutu açabilirsiniz.Kalan uridiumla kapı açarak havoc sayınızda da artış yapılabilir.

    Keyifli forumlar.
     
  3. Modum sinek degil simsek alicam 24 arge 8 irisim full lf3 4lf4 var 1 havoc zaten paladan cikmiyorum 1 aya havoclari fullerim gibi iris gelistirmeleri ortalama 4 geri kalan 800k uriyi ne yapiyim
     
  4. SpookS

    SpookS User

    Merhaba,

    Okuma hatası yapmışım affınıza sığındım.Ama şimşekde pek olay yok eskisi gibi şuan oyuna gelen tasarımlarla şimşek yetenek kullansın pek fark eden olmuyor.PUSAT ile daha rahat edersiniz diye düşünüyorum.Geliştirme yapmanızı tavsiye etmem.Çünkü geminiz henüz kasılacak iris geliştirmeleriniz, iris patlaması gibi durumlarda boşa gidecektir dolayısıylaekipman eksiği bitince geliştirme yapın.Dediğim gibi anahtar alıp LF-4 çıkartmayı da deneyebilirisiniz.

    Keyifli forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.