1m Uridium Alfa Beta Gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PSYCHOPAST____ tarafından 9 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.

Daha önce denemiş olan, tecrübe edinmiş kişilerden bilgi almak istiyorum.

Sorum şu: 1m uridium ile sadece vip paketi olan biri (her gg 95 uri) kaç tane alfa beta gamma açar?

(Kapılardan gelen uridiumlar dahil değil döngü falan yapmayacağım yani 1m uriye göre söyleyin sadece)

Buna göre tecrübesi olan kişiler bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenlenen: 9 Şubat 2015
  2. TlgKn

TlgKn User

4500 gg ile zeta alfa beta ve gamma actım
    sonra baska bi zaman gamma da 6 parca kaldı 1500 gg bastım suan aynı duruyo kafayı yıycem ...

3. 4500gg dediğin 450.000 uridium yapıyor yani ben 1m uriye 3 kere mi alfa beta gamma açarım bu hesaptan zetayı çıkarırsak? Bu kadar az tahmin etmiyordum. Bazı yerlerde 10 alfa 5 beta 5 gamma açarsın diyorlar tahminen.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İndirim paketi olmadan uridium basmanızı tavsiye etmem döngüsüz kaç tane açacağınız sorusuda rahat 3 gün boyunca kapı yaparsınız :D

İyi Forumlar

5. matkap34

matkap34 User

benim tavsiyem kapıya uri basilmaz

6. Merhabalar;

Tahminen sizin dediğiniz gibi olabilir fakat kapı parçasını her zaman vermiyor malesef galaksi gate.Size tavsiyem o zaman daha sonra kapıya devam etmenizdir.

İyi forumlar.

7. Tahminen rakam söyleseniz olmaz mı? Yani indirim paketi olmadan 1m uriye 5 alfa 1 beta, indirim paketiyle 1m uriye 10 alfa 2 beta gibi örnek tahminler verirseniz sevinirim.

Ne basacam peki? 1m uri değerinde palladium toplamak (elle) imkânsız gibi. Ayrıca klan savaşlarımız ve bulunduğum server yüzünden palladium toplamakta imkânsıza yakın. Yani elit yapabilmek için 1m uri harcayacam kaç bin x4 yaparım tahminen?

Benim söylediğim gibi derken? 3 alfa 3 beta 3 gamma mı? Alfa daha çok açılmaz mı? Bana çoğu yerde 10 alfa 5 beta 5 gamma ortalama yaparsın diyorlar 1m uriye vip ile birlikte doğruluk payı nedir?

Herkese teşekkürler bu arada. Tecrübeli kişilerden cevap bekliyorum özellikle deneyenlerden. :)

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Galaksi Kapıları kişinin şansına bağlıdır. Bir Milyon Uridium ' a kaç kapı açarım sorusuna kesin cevap verilemez.

Eğer Tahmin yürütmek istiyorsanız ;

İndirimsiz ; 100 Enerji : 9000 Uridium

İndirimli ( VİP + Uridium Avantaj Paketi = %30 İndirim ) ; 100 Enerji : 7000 Uridium

İndirimsiz ; 1 Milyon Uridium / 10.000 = 10.000 civarı enerji yapar.

İndirimli ; 1 Milyon Uridium / 7000 = 14.200 Civarı Enerji Yapar

Tahminen , Bu Kadar enerji ile , hangi kapıyı ne kadar yaparım ?

İşte bu sorunun cevabı şansınıza bağlı.

Alpha , Beta ve Gamma kapısını yapmayı düşünüyorsanız

Alphaya göre ; Gamma Kapısı Ortalama 3 Kat , Beta Kapısı Ortalama 2 Kat daha fazla enerji ile açılır.

Bu Nedenle 10 Tane Alpha ve 5 Tane Beta açarsanız burada açacağınız gamma da şansınıza bağlı olarak 2 yada 3 tane olur.

Keyifli Forumlar

9. 100 enerji 10.000 uridiuma esit degil miydi yoksa ben mi yanlis biliyorum modum ?

Eger benim dedigim gibiyse;
    indirimsiz: 10.000 gg
    indirimli % 30: 13.000 gg

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Evet. 10.000 Uridiummuş.

Düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

Sadece VİP ' ten gelen İndirimle 9.500 Uridium yapıyor , sanırım oradan aklımda 9.000 diye kaldı.

Yanlışımdan dolayı özür diliyorum ve düzeltiyorum

Keyifli Forumlar

11. ss.darky

ss.darky User

sana ben yazayım galiba kimse daha önce böyle kasılma derdine düşmemiş. 19 alfa 13 beta 9 gama yapmıştım ve karşılıgında gelen urilerle 500 bin uri etmişti. indirim vip vardı. sen bunların 2 katını rahat bir şekilde yaparsın. kapıdan gelen uriler ise yaratıklarla beraber alfa:25 beta:50 gama:75

12. İndirim paketi ve vip bende alacam yoksa basmam 1m uriyi herkes öyle söylüyor. En az 15 alfa, 10 beta, 5 gamma garanti yaparsın diyor herkes birde ben basmayıda biliyor gibiyim yani çarpan kullanmada iyiyim. 15 alfa, 10 beta, 5 gamme indirim paketi+vip+1m uri ile açılır herhalde değil mi?

13. ss.darky

ss.darky User

1 mil uriyi bastıgında senin yapıcagın kapı sayısı 25 üstü alfa 20 civarı beta 15 civarındada gama olur. sana bir öneri kesinlikle kapıların hepsinin açılmasını bekleme. açılan kapıyı direkt hazırla gir yap.

14. Hayır döngü olmayacak yani indirim paketi+vip+1m uri ile kaç alfa beta gamma yaparım tahminen? Ayrıca zaten dediğin gibi yapıyorum beklemiyorum. Kapılardan gelen uridiumlar ile rsb ema alacam yani tekrar tekrar kapı yapmayacam umarım anlatabilmişimdir. Yani toplam 1m uri basılacak kapılara, kapıdan gelenler dahil değil.

Dediğin rakamlar çok fazla o kadar kapı yapılabileceğine inanmıyorum çünkü 1m uri ile o kadar yapılsa o kapılardan 1m den fazla uri gelir böyle sürekli yaparsın yani.

Başka tecrübesi olan kişilerden cevap bekliyorum ona göre plan yapacağım.

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu konuda tam bir rakam vermek yanlış olur.Fakat yaklaşık olarak 5 Alpha,3 Beta ve 2 de Gama kapısı açılır diye düşünüyorum.

Eğer yapacak olursanız bizede haber edin sonucunu.Merak ettim bende.

Keyifli Forumlar.

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  16. Yalnız değiştirdim fikrimi. İndirim paketi +vip alıp basacam 1m uriyi yani %30 ile. Çok az değil mi 5 alfa 3 beta 2 gamma 1m uri + indirim paketi +vip için? Herkes en az 15 alfa 8-9 beta 5 gamma yaparsın diyor özellikle kurmay albay rütbeli insanlara sordum hepsi hemen hemen aynı şeyi söyledi.

Lys ygs var yazın yapacam bu dediğimi. 250 tlye indirim paketi + vip + 1m uri çekecem o zaman sonucu alıntı yaparak yazarım zaten eğer konu kilitlenmezse. Ama kafamda üç aşağı beş yukarı bir istatistik olması gerekiyor ki ona göre plan yapayım ondan özellikle denemiş kişilerden 3 aşağı 5 yukarı fikir bekliyorum. Kapı basmakta kötü değilim, yani ne çok ucuza nede çok pahalıya açıyorum ortalama bir kapı açma yeteneğim var bakalım eğer 15 alfa 10 beta 5 gamma yapabilirsem çok iyi olur.

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sizle kısaca bir hesap yapalım;

15 Alpha x 20.000 Urıdıum=300.000 Kapı içerisinde Yaratıklardan gelen - 6488 x 15 Alpha = 97.320
    10 Beta x 40.000 Urıdıum=400.000 Kapı içerisinde Yaratıklardan gelen -12.976 x 10 Beta =129.760
    5 Gama x 60.000 Urıdıum=300.000 Kapı içerisinde Yaratıklardan gelen -19.646 x 5 Gama= 98.230 Toplam:1.325.31

Bu kadar kapının 1 milyon Urıdıuma açılması imkansız.Öyle olmuş olsaydı herkes her kapı yapışında artı duruma geçerdi.

Keyifli Forumlar.

18. Aynen öyle yukarda 25 alfadan falan bahşedilmiş. Toplasan 2m uriyi geçen zaten saçma. Ancak bu şekilde 2-3 kere döngü yapabilen kişiler var yani kapı açmak şans işi eğer az maliyetle açmayı becerirse 2-3 kere bu çarkı döndürebiliyor sanırım yukarda ki arkadaşta bu çarkın toplam kaç kapı yapabilme ihtimalini yazmış ama ben sadece indirim paketi +vip + 1m uri için soruyorum. Kapılardan geleni kapıya basmayacağım yani.

Ama ben ginede birçok fikir aldım ne sizin kadar düşük söylendi deneyen kişiler nede yukarda ki gibi abartı söylendi. En azından 1m uri ile kesin 1m x4 yaparsın diyorlar (kapı+galaxy gate) ve yaratıklar ile birlikte toplam en az 500.000 uri 1m uri ile yaptığın alfa beta gamma kapılarından gelir diyorlar. Bu ihtimaller mantıklı geliyor hatta kapı açmakta biraz iyi sayılırım 600-700 bin uri arttırabilirim gibime geliyor bakalım. Sonucu konu kilitlenmezse yazacağım 4 ay sonra. :) Ayrıca gine ben tecrübesi olan kişilerden özellikle cevap bekliyorum aklımda belirli bir istatistik oluşması açısından. Teşekkürler bu arada. :)

19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.Konu o zamana kadar kilitlenebilir.Ama sonucunu siz yinede bir konu açıp yazarsanız sevinirim.:)

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Şubat 2015
  20. Neden kilitlenecek ki? Ben daha tecrübesi olan, bilgisi olan arkadaşlardan fikir ve görüş almak istiyorum henüz bir şey oturmadı kafamda.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.