1M uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soyuz*

Soyuz* User

Bu akşam Allahın izniyle almayı düşünüyorum.

Ekipmanım;
    18 ARGE Aegis elite(kalın sıkmaya göre dizili)
    31 Lf3 17 bo2 15 elit hız(lf4 yok)
    8 iris 1 havoç(geliştirme yok 6 lvl)

Öncellikle argeyi 26-27 ye çıkarmayı planlıyorum.
    Geri kalanla kutu falan mı alayım ne yapayım bilemedim.
    Sizin tavsiyelerinizi merak ettim.
    Bu arada kampanyadan gelen 500 enerji ile yeni bir zeta açılacak büyük ihtimalle.
    Kalp uçuş düzeni, yengeç ve burgu almayı düşünüyorum.Özellikle yengeci çok istiyorum güveden kaçarken lazım oluyor.(Siz ne tavsiye ediyorsunuz?)
    Pete bir kaç modül alacağım tamir modülü gibi 3 sv. toplayıcı bir kaç radar.
    Bir kaç kutu alıp açayım mı 200 civarı kalanı da zetaya basarım
    İşin kötü kısmı arge için seprom beklemek olacak oyundan soğutuyor 1 haftada onu bekle işin yoksa.

2. senberk99

senberk99 User

Oncelikle hayirli olsun.Argenizi 24 yapmanix yeterli olacaktirbence.Cunku zaten zeta yapacaksiniz havoclari iz fullenene kadar 28-29 argeye gelecektir.Pete 3. levelleri alin bencede su 5 modulu alabilirsiniz
    Kombo tamir kamikaze oto toplama adde toplama ticaret modul 3
    Ucus duzeni olarak
    Kalp
    Halka
    Burgu onerilerimdir
    Seprom beklemek zorunlu malesef :(
    Katlayiciniz varsa mutu toplayabilirsiniz pvp baritalari da gelen uri+gg leri zetaya basabilirsiniz.Ayrica palladiumda olabilir.Urilerinixin geri kalani ile kutu almanizi tavsiye ederim
    LF-4 ve zeus gunlerinde acabilirsiniz kitularinizi

Soyuz* bunu beğendi.
  3. Soyuz*

Soyuz* User

Merhaba teşekkürler,
    Kami 3 mevcut, bende tam yazdığınız modulleri alacaktım
    Ben pala toplarım o zaman bir hangara da sinek alayım malum palada sıkan çok oluyor. Zaten %30 indirimle baya ucuza gelecek bu ekipmanlar.
    Bugün apis günü 150 kutu açsam kaç lf4 çıkarırım ve hangi haritada açılmalı?
    Bir de pusat tavsiye eder misiniz kasılan biriyim tallon keserken düşmanın birden gelip 100k vurması beni bırakma noktasına kadar getirdi artık umarım kendimi savunma veya portta kaçmak için gerekli zamanı kazanırım artık :(

4. senberk99

senberk99 User

Bu zamani kazanmak istiyorsaniz halka ucus duzenini alabilirsiniz sahsen sizin ozellikleriniz ile benzerim halka ile ve %50 shd destegi ile kimse kesemedi beni gecenlerde baskin attim ayrica spheared yararli olacaktir bende palladiumu ve kutuyu sinek ile topluyorum.Bence uridiumlarinizi full kutuya yatirin zetayi gg biriktirerek acin derim.150 kutu normal bir gunde acarsiniz hicbisey bile cikmayabilir yani apis parcasi cikar tabi ama lf4 tasarim cok zor ben 800 kutu actim apis gununde 35 apis parcasi cikti 2 lf4 tasarim yok tabi sansa da bagli hersey olabilir fakat size soyleyecegim sudur;LF-4 gununde acin tum kutulaeinizi zeus da da bi miktar acilabilir.

5. İstediğin bir düzen varsa al sonra pişman olma derim :)

Pet için sayılan modülleri alabilir ve palladium toplayabilirsin.Palladium ile Zeta kapısına enerji basar , Havoc biriktirme işine odaklanabilirsin.

Soyuz* bunu beğendi.
  6. Soyuz*

Soyuz* User

Şans işte ben olsam isyan ederdim 800 kutuya lf4lerini tamamlayan var en kötü 10-15 çıkması lazımdı.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  7. senberk99

senberk99 User

Yapacak bisey yok

8. Soyuz*

Soyuz* User

Cevaplar için teşekkürler,
    Satın alımı gerçekleştirdim.
    24 arge oldum şimdi seprom bekleyeceğiz.
    Spearhead aldım 3. hangara pete yazdığınız modulleri aldım. 4 tane 3. seviye radar aldım.
    250 kutu aldım.
    Epsilon açtım orada ilerlemişim zetayı da açarım yakında 3. olacak galiba zeta.
    Halka uçuş düzenini aldım kalkanım en itibariyle 1.198.000. Büyük avantaj palada iş görür.
    Ve kasılmak için kalp de aldım.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. Bol şans dostum :)

10. Soyuz*

Soyuz* User

Teşekkürler sizede.

11. senberk99

senberk99 User

Hayirli olsun ben cekemedim malesef sorunlar cikti fakat 800 kutuda 2 lf4 bulan ben 1 kutum vardi actim ve lf4 cikti suan sevincten cilgina dondum :D

Soyuz* bunu beğendi.
  12. Soyuz*

Soyuz* User

Hayırlı olsun :)
    Bende de 250 tane var iki kat lf4 gününde açmaya çalışacağım inşallah 4-5 tane bulurum.

Modum konuyu kilitleyebilirsiniz.Gereken cevaplar verilde uygulamaya geçirildi. :)

13. Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.