1m Uridium :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kha``Zix tarafından 25 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kha``Zix

Kha``Zix User

Arkadaşlar oyuna yeni başladım tam 1m urim var ne yapmalıyım gelişmek için nasıl bir yol izlemeliyim aşama aşama yazarsanız sevinirim ...:)

2. Merhaba ,

Değişik alternatifler olabilir fakat ilk olarak 15 LF-3 , 15 B0-2 ve 15 elit hız ( G3N-7900 ) alabilirsiniz. Duruma göre ilk 2 yada 3 iris'inizi uridium ile alabilirsiniz. Bir kısmı ile arge yapabilirsiniz.

Unutmadan şu anda gemi , lazer , kalkan , hız v.b. bilgilerinizi de yazarsanız ona göre daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. dostum ne yaparsın ne alırsın o sana kalmış ama bence böyle bir alım yaptıysan vede gemini uri ile donatacaksan ,lk önce vip üyelik ve indirim paketi al. bu sayede %30 daha ucuza malzemelerini alırsın.. bide hemen goli alma.. bence oyuna ilk önce leonow ile başla. hem alımı hem donatması hemde ilk dört haritadaki ev üstünlüğü çok işine yarıyacaktır.
    malzeme normal alım uri %30 indirim

leonow 9000 6300
    lf3 10000 7000
    bo2 kalkan 10000 7000
    hız jen. 2000 1400

bence ilk olarak bir leo al. sonra uri ile 3-4 tane iris al.. lf-3 kalkan vede hız jen. isteğin özelliklere göre gemine göre al. gemiyi diz.geri kalan urilerin bir kısmı ile arge al. bu arada skaylabınıda geliştirmeyi unutma. oyunun ilerliyen zamanlarında sana her zaman lazım olucak. indirim paketin bitmeden GG de en azında bir alfa ve beta hazırla. son olarakta peti al ve otmatik top. modülünü al. bütün bunları alınca sana en az 150-200 bin arasında uri kalıcaktır. bide gemi donatıcam diye çok yüksek uri bedelli malzemeleri almaktan kaçın. onları daha sonra kredi ile pazaran alabilirsin..

şimdiden zevkli oyunlar..

4. ageis al 15lf3 15bo2 15hız al bir ek hangar 1 iris uriyle al gerisi credi yap argeyi hergun gir yap geri klan uriyi istegine gore harca ben ilk irisi crediyle aldım

5. erenalp95

erenalp95 User

ar-ge pet yeşil kutu aradığın her sey icin acık arttırma :D derim . Uri önemli lf3 e gmeiye falan harcama ar-ge ye harca

6. ageis al arge yap 10lf3 al yetr 10bo2 10 hız al gerisini arge yap 24 arge yap geri kalan lf3 yuklen en az 1 iris ol ve hep iris al 24 arge iris olan ageis yenilmezgibi bişi tabi arge çabuk olmaz ilk 3 argeyi ele yap o zamn kadr zaten skaylab gelişir ilk3 argeyi gunluk gelen dosyalarla yap

7. DELI•VAR

DELI•VAR User

İlk önce kardeşim aegis al elmas uçuş düzenini al ilk 3 irisi uriyle al geri kalanıylada arge yapmanı tercih ederim. Aegis ile kasılırken hiç kesilmezsn elmas uçuş düzeniylede kalkanın artar zorluk çekmezsin. Keyifli forumlar. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.