1tl paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 6750067 tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6750067

6750067 User

şimdi bu oyun 1 ay oynanmaz adamlar alır 100 tane 1 tl paketi direk baskına gelir bence sınırlanma konladı 50 saat kullanılabilecek diye biz kasılamıyoruzki adam alıyo güçlendiriciyi hopp baskına olmamış bu etkinlik

2. bence gayet güzel olmuş. ben aldım 2 tllik gittim yaratığımı kestim ufaktan baskınımı yaptım ortalama bir gemiye sahibim. benim gibi yüzlerce bu paketi alan var ancak hiç baskın olmadı. tr3 oyuncusuyum

3. 6750067

6750067 User

bizim burda basından çıkan yok noırmalde 1 kişi varsa şimdi 10 kişi var

4. o da savaş oyununun tuzu biberi :)

5. 6750067

6750067 User

bizde kasılamıyoz işte ben ezik gemiye sahibim 1 iris 5 lf3 :D

6. çok da ezik değilsin hepimiz başında öyleydik bende 2 iris 14 lf3 üm ama vega kullanıyorum :) 10 lf3 yapmaya bak ve vegaya geç en azından kaçma şansın olur :)

7. 6750067

6750067 User

ben zaten vega seviyom ama adam 100k çakında sen kımıldayana kadar kesiliyon :D

oyun aylarca oynanmaz bence

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2014
  8. valla onu bilemem benim kalkan idare ediyo 100 k çaksada kısa bir süre dayanabiliyorum :)

9. Merhaba ,

Normalde 3 tanesi 30.000 uridium yapıyor peki sizce full + full yani güçlü gemiler için çok yüksek bir uridium mudur ? Değildir yani güçlü gemiler için sorun olacak bir miktar değildir.

Aslında bütçesi az olan kişilere yönelik bir etkinlik diyebiliriz. Uridium kasması sıkıntı olanlara yarayacaktır.

İyi forumlar.

10. darkorbit kral bi indrim yapmış 1 tl ye 30000 uridium verseler milyarlar kazanırlar adım gibi eminim. benden 100 tlyi alırlar mesela :D

11. Merhaba ,

Arkadaşlar önceki mesajımda belirttiğim gibi imkanı olan için zaten 30.000 uridium zor birşey değildir. Tabii ki onlarda yararlanacaktır ve sonucunda baskınlar v.b. durumlar olacaktır. Bu konularda da yapabilecek birşeyimiz birşey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.