Öneri 2-3 tane soru var cevap verebilcek olan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdasdasd1515 tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar suan katlayicim var gemim full lf3 1 lf4 full bo2 full elit hiz 8 iris 13 argeyim .pet 15lwl kami3 oto toplama3 hammadde3 ticaret3 var. ucus duzeni olarak kalp var. ortalama 3 haftada 1 kapi aciyorum . Bazen daha uzun surede . Simdi sorulara gelelim
    ● kasilmak icin burgumu guvemi arada bir kapida yapiyorum
    ● bazi arkadaslar 2 gunde 1 kapi aciyorum diyo o nasil oluyo .
    ● katlayicinin bitmesine 6 gün kaldi onerileriniz nelerdir . ( suan katlayici bitene kadar kutu toplamayo düşünüyorum )
    ● katlayici bittikten sonra kutu toplamicam . Sizce pete radar vb protokol almaya gerek varmi ???

2. yigit-asli

yigit-asli User

kardeşim katlayıcın bittiği an direk palaya git tüm gün pala topla 2 günde sçarsın benim gemimde argesine kadar seninkiyle aynı 1 lf4 flan ben öyle yapıorum 4-5 günde 1 zeta açıyorum bazen 3 gün flan

3. ●Kasılmak için burgu iyidir ama kapı yaparken güve de kullanılabilir.
    ●2-3 günde 1 kapı açmak için pala'dan çıkmaman gerek.
    ●Katlayıcı bitene kadar kutu toplamak en iyisi şuan.
    ●Radar ve protokol gerekli ama biraz masraflı oluyor. Çoğu kişi 9kurtarma 3radar yapıyor yada 8kurtarma 4radar.

4. 1. Kapı yapıyorsanız Güve, normal NPC keserken Burgu düzeni işe yarayacaktır.
    2. Bütün gün palada geçiriyor olabilir veya sürekli uridium alıyordur.
    3. Pvp de (PET'iniz varsa petle) kutu toplayın.
    4. PET'e radar ve protokol gerekli, kutu ve hammade toplatıyorsanız radar alın + kurtarma protokol ile kutunun değerini arttırın. Radar toplama modüllerinin etkinliğini arttırır.

5. saolun arkadaşlar ama palada hiç sıkılmıyonuzmu

6. Müzik aç dinle iyi oluyor pala toplarken

7. saol katlayıcı bitince denerim

8. 1-Kasılmak için elmas,burgu olabilir.Kapılarda baskınlarda Güve önemli.
    2-Ben 2 günde 1 kapı açıyorum katlayıcım var pette oto 3 + 6 radar 6 kurtarma takıyorum günlük 5 saat kutu topluyorum 5saatte;
    *50 K Uridium
    *250 gg geliyor.
    1 zeta = 2000 gg diye düşünrsek
    İndirim+vipim var 50k uri=700gg demek 1 günde 1000 gg oluyor.2 günde de zeta açılyıro.Hatta zetadan gelen uriler de 49.000 uri=700 gg onları da basarsam 1.5 güne düşebiliyor.
    3-Katlayıcı varken ful kutu toplayın hatta sonra tekrar alma imkanınız varsa alın.Oyunda gelişmek için ya katlayıcıyla kutu ya da palladium toplamak gerek.NPC keserek kasılamk en büyük hata bence.
    4-Bence 6 gün deneyin çok iyi giderse alıp toplarsınız.Toplamayacaksanız da Palladium toplayın bunun için Petinize 3 tane 3. seviye radar alabilirsiniz.Fakat radar kutu toplarken daha fazla işe yarar.Ben mesela 6 radar 6 kurtarma ile sadece haritayı dolaşıyorum yanda da forum açık pet kendi başına saatte en az 6 k uri toplyor.Arada bende giriyorum topluyorum sıkılınca peti gezdiriyorum
    ------Sıkılmamak için ekranı
    ikiye bölün ve kenarda film izleyin o arada petinizi gezdirin veya sizde toplayın.Önerebileceğim filmler;
    +Esaretin Bedeli
    +Akıl Oyunları
    +Gece ve Gündüz
    3 ü de güzel filmler ben genelde kenarda ya video ya da bi film açıp topluyorum daha hiç sıkıldığımı görmedim :)

9. Yerinde olsam arge yapardım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.