2-4 ve 3-4 Haritalarında Prometium Görünmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★D€D€★B€KTAŞİ★ tarafından 25 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

LF4 görevi için Prometium toplayacağım fakat iki haritayı 6-7 kez dolaşmama rağmen bu madeni bulamadım.
    Enderium ve Terbium görünüyor fakat Prometium görünmüyor.
    Bana koordinat verebilir misiniz?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

ayarlardan hammadeleri görüntüle deyın belkıde kapalıdır büyük olasılık kapalı olduğundan göremiyorsunuz

Keyıflı forumlar

3. yanliş bilgi sayın moderatörüm:) lf4 görevini yaptım ben hammaddeleri tek tek toplamana gerek yok yaratıkların çöpünü kabul edıyo bende yaparken ara ara bulamadım en son oyle yaptım 2 sibelon kes tamamdır;)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Moderatör arkadaşımın verdiği bilgi yanlış değildir.Üyemiz bulamadığını söylemiş oda kapalı olabileceğini söylemiş.Burda bir yanlışlık yok.

KeskinBicak bunu beğendi.
  5. hiç bir şirketin 1-4, 2-4 ve 3-4 haritalarında prometium yoktur bilginize..

6. Merhaba ,

Genel olarak Hammaddelerin gözüküp gözükmemesi ayarlardan değiştirilebilir. Fakat görev açıklamalarını dikkatlice okursanız çok zorlanmazsınız. NPC'lerin çöplerini toplayarak yapınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.