2,5mio Uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MiiniixMiiniix tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm arkadaslar,

bende 2,5Mio Uri var onla napayim ?

Gemi: Aegis
    Lf3: Full
    Bo2: Full
    Hiz: Full
    8 Iris 1 Apis var 1 Zeus var
    LF4: 11

2Havoc -1Hercules var

43 Argeyim

vip+indirim+katlayici var

tavsiyelerinizi bekliyorum

yokmu yardimci olabilcek biri ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2015
  2. senberk99

senberk99 User

yeni gördüm kusura bakma kardeşim bence
    Pete 3level modüller alabilirsiniz.
    Pete radar alabilirsiniz 3.level
    Arge şu anlık yeterli.
    2hangar daha alıp 1ine goli 1 ine sphered veya şimşek goli alabilirsiniz
    750-1000 arası ganimet anahtarı alabilirsiniz 5-10tane lf4 bulabilirsiniz
    Kapılarınız uri ile açmanızı önermem bu yüzden argeniiz kutu argesine göre dizip kurtarma prokolü alıp katlayıcı alabilirsniz
    Güve elmas içiçe yengeç dizilimleri önemlidir .Kalp de güzel

3. pet hepsi full 300 anahtarda var... hangar goli,aegis,cita tasarim hepsi full droit hepsi var guve elmas felan

4. senberk99

senberk99 User

kardeş o zaman sen kappa ve zzeta aç hiç epilson yapmadıysan da 1 kere aç

5. Traubbe

Traubbe User

Yapman gereken şey sırasıyla;
    İris,LF-4,Bo2'leri 16. seviyeye geliştirmek.Daha sonra Zetaya ve Kappaya odaklanmak.Zeta yaparsan 35K Uridium+12K NPC'lerden 28M Credi 50 günlük dosya 25 anahtar ve şansın varsa havoc tasarımı verir.Anahtar almana gerek yok anahtarları Zeus veya LF-4 gününde aç ben zeus gününde açıyorum LF-4 çıkıyor LF-4 gününde LF-3 çıkıyor.Sana önerim 1 hangar daha al ve içine Vengeance koy Credi varsa fazladan Şimşek tasarımına yatır yoksa Uridium ile almanı öneririm.Her serverda olmazsa olmaz 4-5 tane süper şimşek Vengeance'lar vardır.Vur kaç taktiği ile çok iyi kişileri imha edebilirsin böylece rütbe puanıda kasmış olabilirsin.Evet goliathtan 5 lazer eksik ama ben Aegis ile baskın yapan gördüm goliath ile aynı hızda ve çok iş görüyor.Aegis ne kadar can bassa da baskın gemisi değildir ama iş görüyor.
    İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.