2 Ay oyunda olamıycam...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve michael666 tarafından 14 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. michael666

michael666 User

2 Ay DARKORBIT de olamıycam laptop ekranını kırdım ve askerden yeni geldim yeni alacak biriktirmiş paramda yok bu hafta veya önümüzdeki hafta işe başlayıp bir masa üstü pc alıcam önerileriniz varmı yoksa toplamamı yapsam yardımcı olursanız sevinirim darkorbitde kasmayan diğer yüksek performans gerektien oyunlarda kasmayacak yardım ederseniz sevinirim.

2. Kasada toplama alman daha sağlıklı olur. Laptopdan daha ucuza alırsın fakat sürekli gideceksen bir yerlere laptop alman daha mantıklı.

3. michael666

michael666 User

yok ya masa üstü toplıycam

4. Merhaba ,

Eğer az çok PC ve donanımlarından anlıyorsanız internet üzerinde online sistem toplama scriptleri var. Bazı yerlerde Bilgisayar / PC Toplama Sihirbazı diye geçebiliyor. İşlemci , Anakart , Ram v.b. şeyleri listeden belirleyip bir fiyat elde edebiliyorsunuz.

İyi forumlar.

5. facede grupta oneriler vardı yorum yaptılar bak derim

6. michael666

michael666 User

fiyatlar şu an dolardan dolayı biraz yüksek bir çalışmsya başlarsam biriktirdikten son en az 4 bin TL ozaman bu konuyu aktif efip destek isteyecem KIYAMET modum senden yardım isteyecem haberin olsun DARKORBIT kasmaması için özellikle RAM 16GB alıcam gtx 970 ustü bir ekran kartı düşünmekteyim.

7. Merhaba ,

İmkanlar dahilinde elimden geleni yapmaya çalışırım. :) Ayrıca DO için 16 GB RAM çok fazla fakat genel olarak olsun diyorsanız o zaman sorun yok. :D

İyi forumlar.

8. michael666

michael666 User

Sayın modum 4 gb ram kullanıyordum her saat başı f5 oda yetmezmiş kasmalar grafiği yüksek ayarda yapınca gene fps düşüşü cok oluyor iyi grafik ayar ile diroitler kapıli 25 35 arası fps alıyorum. DARKORBIT için kaç GB RAM önerirsiniz sayın MODUM

9. Merhaba ,

Şimdi normal olarak DO için 4 , 6 , 8 GB yeterli hatta 6 ve 8 GB fazla bile gelebilir. Ekran kartı 1 GB olsa yeter diyebilirim. Kendi bilgisayarım 4 GB ram ve 1 GB ekran kartım var. :)

İyi forumlar.

10. michael666

michael666 User

düşünecem modum 2 ay sonra SETH rakip ćıkarım twitch tv de .

11. Merhaba ,

O zaman hayırlısı olsun diyeyim. :)

İyi forumlar.

michael666 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.